Nicole Cherry este una dintre mămicile tinere din showbizul românesc. La sfârșitul anului trecut, viața i s-a schimbat după ce a dat naștere micuței Anastasia. 

Nicole Cherry la doar 23 de ani se bucură de o viață împlinită. Aceasta are o carieră în ascensiune, dar și o familie frumoasă împreună cu Florin Popa cu micuța Anastasia.

Pe rețelele de socializare, artista a mărturisit dacă și-ar mai dori încă un copil. Se pare că Nicole Cherry nu își dorește să devină mămică a doua oară. Astfel că micuța Anastasia va rămâne singură la părinți, cel puțin pentru o perioadă și se va bucura de toată atenția.

„Nici vorbă de frățior sau surioară pentru că mi-ați scris foarte mult. Știu că atunci când iși ia poziția aceea, de stă cu fundul în sus, așa se zice, dar nu și în cazul nostru. Fetelor, nu vine următorul bebe.”, a spus Nicole Cherry pe Instagram.

Social media

Cine are grijă de fiica lui Nicole Cherry

Nicole Cherry și Florin Popa nu au o bonă pentru micuța lor. Artista se bucură pentru toate schimbările prin care a trecut de când a devenit mămică și este împlinită.

Părinții nu și-au dorit personal care să aibă grijă de micuța lor, astfel că mama lui Nicole este mereu alături de ei. Mai ales în weekend, Anastasia stă cu bunica maternă. Uneori, ea este ajutată și de o verișoară a soțului ei.

„În weekend o lăsăm la mama mea, pentru că eu sunt la concerte. Nu avem o bonă, mama mea se ocupă, iar din când în când ne mai ajută și verișoara lui Florin, atunci când poate. Viața de mămică e o postură care mă bucură extrem de tare.

Mi-am dorit să fiu o mămică tânără și Doamne ajută că o am pe Anastasia și ne bucură în fiecare zi, atât pe mine, cât și pe membrii familiei. Cred că am mai multă răbdare acum, cred că am devenit mai feminină aș putea spune și mai puternică pentru că au fost și momente în care a trebuit să acționez imediat. A trebuit să nu mă sperii și să știu ce trebuie să fac pentru copilul meu”, a spus Nicole Cherry într-un interviu pentru Spynews.ro.