Sâmbătă, 22 ianuarie, casa Mireasa și-a deschis porțile pentru noii concurenți ai sezonului 5. 16 tineri dornici luptă pentru a-și găsi jumătatea, dar și pentru a câștiga marele premiu pus în joc, 40.000 de euro. 

Printre băieții care au intrat în casa dragostei se numără și Sebastian, nepotul interpretei de muzică populară Claudia Ghițulescu. Tânărul a venit la „Mireasa”, însoțit de mama artistei, doamna Elvira.

Nepotul solistei de muzică populară Claudiei Ghițulescu participă la „Mireasa”

Surprize mari în noul sezon „Mireasa”! Nepotul Claudiei Ghițulescu, Sebastian, s-a înscris la show-ul matrimonial prezentat de Simona Gherghe, pentru a-și găsi jumătatea. El nu a intrat singur în casa Mireasa, ci alături de mătușa lui, mama Claudiei Ghițulescu.

foto: Captură Antena 1

Mama interpretei de muzică populară a mărturisit că a venit să își susțină nepotul, pentru a-și găsi o fată cu care să formeze un cuplu.

Vreau să fie comunicativă, nu vreau să mă plictisească… Îmi place foarte mult să atrag atenția pe mine… Aștept acum să văd cine vrea să mă cunoască, a spus Sebastian, la testimoniale.

Întrebată de Simona Gherghe ce gen de tinere îi plac lui Sebastian, doamna Elvira a dezvăluit că va avea o discuție înainte cu cea care îi va deveni iubită nepotului său, pentru a se asigura că totul este în regulă. Sebastian Dudași s-a născut pe 15 martie 1998, în Craiova. Nu are frați sau surori, a fost foarte răsfățat, este egoist și nu-i place să împartă.

„Abia aştept să-i cunosc pe curajoşii care vor intra în casa Mireasa, în cel de-al cincilea sezon al iubirii. Am emoţii, sunt sentimentele fiecărui început şi mi-e dor şi de telespectatorii fideli ai emisiunii, care ne-au ajutat să avem audienţe record sezoanele trecute. Aşadar, ne vedem pe 22 ianuarie, începând cu ora 13:30, la Antena 1!”, spunea Simona Gherghe, cu puțin timp înainte de premiera noului sezon „Mireasa”.