Vești proaste pentru fanii emisiunii „Mireasa”. Câștigătorii sezonului trei, Maria și Liviu, au ajuns la divorț după doar cinci luni de mariaj. Cei doi nu au reușit să treacă testul timpului, iar căsătoria lor s-a destrămat. Certurile au apărut rapid și deși au încercat să facă lucrurile să funcționeze nu au reușit.

Maria și Liviu și-au începu povestea de dragoste în cadrul emisiunii „Mireasa”. Publicul i-a susținut, i-a votat și i-au declarat câștigătorii sezonului. Cu toate că părea că viața în doi le surâde, se pare că aceștia nu erau tocmai pregătiți pentru pasul cel mare. Astfel, la cinci luni de la căsătorie au ajuns la divorț.

Se pare că problemele în cuplu au început să apară în luna august, când aceștia au plecat în vacanță. Deși excursia era menită să îi apropie și mai mult, lucrurile au stat total invers. Acela a fost momentul când au început toate problemele și certurile.

„Am fost în vacanță în august și a început să scârțăie, noi ne certam des și în casă. Aceeași placă stricată, adică era o luptă de a demonstra care e mai important, dar nu din partea mea, ci din partea lui. Mi se pare că avea mereu frustrări și voia să demonstreze, dar nu lucruri ok. Am mers mai departe pentru că mereu venea cu o împăcare într-un mod frumos, iar pentru că l-am iubit din tot sufletul, nu știu dacă a fost și din partea lui, nu a fost iubirea reală de care el vorbea”, a declarat Maria, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Vești proaste pentru fanii „Mireasa”! Maria și Liviu Olteanu au ajuns la divorț, după numai cinci luni de căsătorie
Social media

Liviu Olteanu, un bărbat posesiv?!

De asemenea, Maria a mai declarat că în ultimul timp relația dintre ei se degradase atât de mult încât certurile erau la ordinea zilei și au apărut și jgnirile. Se pare că orice tânăra făcea îl deranja pe fostul partener. Mai mult, aceasta a simțit că Liviu încerca să o facă să nu mai creadă în forțele proprii și să fie dependent de el.

„Ne certam des, am început să ne jignim reciproc, el stătea mult pe telefon. Eu orice făceam eram vinovată, orice făceam nu eram bine, dacă ajungi să-i spui unei persoane te iubesc, dar în același timp că ești urâtă, el voia să-mi zică că nu sunt bună de nimic, să mă manipuleze, să mă țină sub papuc”, a mai spus Maria.