Andreea Bălan și Nelu Cortea activează de ani buni în lumea mondenă.

Abia acum, odată cu „America Express” au avut ocazia să se cunoască și să interacționeze mai mult. Deși au fost adversari pe „Drumul Aurului”, în realitate, se pare că au rămas în relații foarte bune. 

Nelu Cortea și Andreea Bălan au avut ocazia să se cunoască în cel mai frumos mod posibil. Cei doi au fost concurenți la „America Express”, emisiunea care i-a făcut să își depășească orice limită. Ambele echipe au luptat foarte dur și, drept dovadă, au reușit să își elimine adversarii. Marea finală s-a dat între ei, așa că au fost nevoiți să lase deoparte toate prieteniile.

Încă de la început, Andreea Bălan a recunoscut că a plecat în „America Express” cu o strategie. Și anume, aceea de a-și face câțiva prieteni pe care să îi protejeze la vot și care să o protejeze, la rândul lor. Rând pe rând, concurenții „America Express” au părăsit competiția, iar în joc au mai rămas Andreea Bălan, Andreea Antonescu, Nelu Cortea și Cătălin Bordea.

Nelu Cortea, glume despre Andreea Bălan la Sala Palatului. Artista era în public
social media

Nelu Cortea și Andreea Bălan, în finala „America Express”

Ceilalți concurenți care nu au fost în grațiile Andreei au început să arunce cu săgeți către așa zisa „bisericuță” a lor. Cătălin Scărlătescu a fost cel mai ofticat de faptul că nu a făcut parte din grupul Andreei și, drept dovadă, a fost mai mereu votat.

După terminarea competiției, se pare că Andreea Bălan și Nelu Cortea au rămas foarte buni prieteni. Ceea ce a pornit ca o glumă, pare că s-a transformat în una dintre cele mai frumoase și amuzante prietenii. Și pentru că își susține peste tot „supușii”, artista a mers la spectacolul de stand up al lui Cortea de la Sala Palatului. Râsetele au curs pe bandă rulantă, iar Nelu s-a bucurat enorm de prezența artistei.

@andreeabalan Maica Stareta a venit sa-si vada supusii la #SalaPalatului ??? Le-am traumatizat pana si glumele ? @Bordea @Nelu Cortea Ioan Mih ♬ original sound – Andreea Balan