Nelu Cortea este cu un pas în Marea Finală „America Express”.

Nelu Cortea nu mai are nevoie de nicio prezentare. Cel puțin, nu acum, după ce a participat la „America Express”. Dacă până acum nu-l cunoaștea multă lume de pe scenele de stand up, acum, a cucerit o țară întreagă. Nelu și Bordea sunt una dintre echipele puternice de pe „Drumul Aurului” și nu ar fi exclus să și câștige.

Nelu Cortea, la fel ca și Cătălin Bordea a fost una dintre surprizele plăcute ale acestui sezon de „America Express”. Cei doi au pornit la drum fără prea multe speranțe. Însă, pe parcurs, setea pentru adrenalină și-a spus cuvântul și au luptat mai mult ca niciodată. Fără să uite de regulile concursului, Nelu și Bordea au reușit să se numere printre echipele cu cel mai mare potențial.

În ultimele etape, probele din „America Express” au început să fie din ce în ce mai dure. Însă, ca de obicei, cei doi s-au completat de minune. La un moment dat, Nelu Cortea și colegul lui au trebuit să se îmbrace în haine tradiționale și să facă afaceri pe străzile Columbia. În timp ce alți adversari au întâmpinat dificultăți, Nelu și Cătălin s-au descurcat de minune.

Cu ce se ocupa Nelu Cortea înainte de a deveni comediant
social media

Nelu Cortea i-a uimit pe toți

Iar asta pentru că nu multă lume știe că actorul a activat mult timp într-un ansamblu. De aici și pasiunea și respectul lui pentru portul tradițional. Cortea știa fiecare denumire în parte, iar asta i se datorează perioadei petrecute în ansamblu. Și nu este tot.

La proba de coregrafie, Nelu a învățat instant pașii pentru că voia să o facă mândră pe soția lui. Partenera lui este coregraf, așa că nu își permitea să greșească tocmai la domeniul la care această face performanță. În seara aceasta, Nelu și Cătălin află dacă ajung să joace finala, pentru că totul stă în norocul pe care îl au la extragerea unor cutii.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.