Reclamă
Reclamă

În ultima vreme, Cătălin Bordea și Nelu Cortea sunt de nedespărțit. Cei doi au pus mâna pe cele mai ambițioase proiecte în formula de doi și pare că aceasta este rețeta succesului. Dacă prietenia lor a rezistat testului din „America Express”, atunci nimeni și nimic nu-i mai poate despărți.

Cătălin Bordea și Nelu Cortea sunt două dintre cele mai cunoscute nume din lumea stand up-ului. Până acum, cei doi au preferat să nu iasă din zona lor de confort. Însă, cum „niciodată să nu spui niciodată”, exact asta s-a întâmplat și în cazul lor. Cea mai bună dovadă în acest sens este chiar „America Express”.

Cei doi au acceptat să participe la „America Express”, Nelu fiind varianta de rezervă a lui Bordea. Inițial, Cătălin trebuia să participe cu soția lui, Livia. De fapt, chiar ea a fost cea care l-a convins să meargă în această emisiune, doar că ea a bătut în retragere. Însă, tot răul a fost spre bine, pentru că Bordea și Cortea sunt una dintre cele mai puternice echipe de pe „Drumul Aurului”.

Ce îi leagă, de fapt, pe Cătălin Bordea și pe Nelu Cortea. Sunt mai mult decât prieteni și colegi de scenă
instagram

Cătălin Bordea și Nelu Cortea sunt de neoprit

În fiecare etapă din Mexic, cei doi s-au menținut în fruntea clasamentului, spre invidia Andreei Bălan. Cei doi au pus mâna și pe câteva imunități și nici amulete nu au fost străine de ei. De fapt, chiar după câștigarea unei amulete, Cătălin Bordea a recunoscut ce îl apropie atât de mult de Nelu Cortea.

Reclamă

Spre uimirea tuturor, între Bordea și Cortea există o legătură mult mai profundă. Mai exact, Bordea este nașul unuia dintre copiii lui Cortea. Tocmai de asta, până acum, cele două amulete câștigate a decis să i le lase lui Nelu. Mai exact, pentru ca acesta să aibă ce duce acasă la copii. Cu siguranță, cei doi vor mai adăuga și alte amuleta în palmares, iar una dintre ele îi va reveni și Liviei, soția lui Bordea.

Reclamă
Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro