Nelson Mondialu s-a imbogatit de cand Livian participa la Puterea Dragostei. Cea care i-a umplut buzunarele, aducandu-i milioane de vizualizari este chiar Bianca, tanara pe care el nu o suporta. Folosindu-se de numele tinerei, acesta isi promoveaza vlogurile. Nelson este convins astfel ca fanii emisiunii il vor privi , iar banii vor veni negresit. Bianca este motorul emisiunii Puterea Dragostei. Totul se invarte in jurul ei, iar tatal lui Livian a sesizat potentialul.

Reclamă

In ultimul vlog, barbatul a anuntat inca din titlu ca nu o vrea pe Bianca si i-a transmis lui Livian sa o aduca pe Ella acasa. Nelson este deranjat de faptul ca matusa lui Livian ii sustine pe cei doi. Femeia, care este sora Lianei, a primit interdictie in casa Mondialului. Acesta este furios pe cumnata lui despre care afirma ca vrea sa ii distruga familia.

Potrivit declaratiilor lui Nelson, femeia i-ar fi cumparat rochie de mireasa Biancai. Aceasta i-ar fi trimis-o in Turcia pentru ca nepotul ei sa se poata insura cu frumoasa bruneta. Mondialul a lovit si in fiul lui. I-a transmis in ultimul vlog ca daca se casatoreste cu Bianca, il dezmosteneste. Mai exact, ii cere tanarului sa renunte la numele pe care il poarta, pentru ca daca face asta nu mai are voie sa se numeasca Nelson Pop.

Reclamă

Nelson Mondialu, declaratii incredibile

„Voi nu o faceți soacră pe coconasă. Au fost cumva logodiți? Să ne înțelegem. A stat cu ea oconașu meu în emisiune exact cum a stat Mocanu, Bobicioiu, Iancu, None, Oianu….și nu pot să îi țin minte pe toți. Acum vă întreb eu pe voi, mamele acestor băieți: Ați considerat-o vreodată nora voastră? Pe considerentul că în primul sezon nu a fost capabil niciunul din bărbații ăia să o țină din scurt. Niciunul nu a fost capabil să o țină din scurt că a sărit din botă în botă.

Pe când cocotierul în sezonul doi a ținut-o din scurt. Băiatul meu a demonstrat că, dacă vrei, dintr-o miau poți să faci femeie de casă. 80%, că ea sângele prin vene tot ăla îl are. Când ți-e lumea mai dragă, hop s-a împiedicat și a căzut cu g****a în țiți.”, a spus Nelson.

Singura care le-a susținut relația a fost o mătușă de-a lui Livian. Dacă o mai vedeți la mine în casă, să mă scuipați. Eu nu am vrut să fac ceva pentru că e sora Lianei și te doare că îți e frate. Dar când vrea să îți distrugă familia să nu îți pară rău. Băi oameni, băi, i-a cumpărat lu asta rochie de mireasă, mă. Acuma dacă vrei, te duci la primărie și îți schimbi numele de Pop Nelson. Livian să îți rămână”, a spus Nelson in vlog.