Nea Marin nu amestecă niciodată planul profesional cu cel personal.

Lumea este mică, iar asta au aflat pe propria piele Nea Marin și Theo Rose. Cei doi au fost, timp de cinci ani, posibile rude, însă acum, lucrurile s-au schimbat. Artista s-a despărțit de nepotul prezentatorului, dar asta nu înseamnă că televiziunea nu-i aduce în conjuncturi comune. 

Despărțirea lui Theo Rose de Alex Leonte a fost un șoc pentru toată lumea, mai ales pentru familiile celor doi. Artista ți nepotul lui Nea Marin formau un cuplu de mai bine de cinci ani și nimic nu prevestea ruptura dintre ei. Ba mai mult, multă lume se aștepta ca cei doi să meargă împreună, în fața altarului. Din păcate, acest lucru nu s-a întâmplat.

Acum, Theo Rose are o relație superbă cu Anghel Damian și se pregătesc să devină părinți, pentru prima dată. La început, nimeni nu dădea șanse relației lor. Ba chiar credeau că totul este de dragul marketingului sau al serialului în care joacă artista. Cu toate astea, se pare că lucrurile chiar sunt mai serioase decât și-au imaginat mulți.

Nea Marin, proiect comun cu Theo Rose. Ce spune prezentatorul despre fosta iubită a nepotului său
Social Media

Nea Marin, pregătit să dea nas în nas cu Theo Rose

Deși este însărcinată, Theo nu are de gând să renunțe la muzică. Aceasta va urca pe scenă mult timp de acum încolo, iar fanii se pot bucura, în continuare, de spectacolele ei. Unul dintre cele mai așteptate momente este cel de la Sala Palatului, unde va cânta alături de Horia Brenciu. Dar nu este singura.

Pe aceeași scenă va urca și Nea Marin cu ansamblul lui de dansatori profesioniști. Fie că vor, fie că nu vor, cei doi se vor intersecta la spectacolul lui Horia Brenciu.

Nea Marin nu își face griji pentru acel moment, mai ales că a depășit demult episodul despărțirii artistei de nepotul său. Prezentatorul de Antena 1 nu discută deloc acest subiect și crede că lucrurile s-au întâmplat așa cum trebuiau să se întâmple.

„Nu pot comenta nimic pe acest subiect! Nu o voi face nici eu, nici nepotul meu! Ceea ce a fost, a fost!”, a spus Nea Marin, potrivit playtech.ro.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.