Naya Rivera a folosit ultimul strop de putere pentru a-și salva fiul în vârstă de 4 ani înainte de a muri, a declarat luni, șeriful din Ventura, Bill Ayub.

Naya Rivera și-a salvat fiul

„Ea a strâns suficientă energie pentru a-și aduce fiul înapoi pe barcă, dar nu suficient pentru a se salva”, a spus Ayub.

„Există o mulțime de curenți pe lac care apar în special după-amiaza”, a adăugat el.

Un corp descoperit luni dimineață la Lacul Piru a fost identificat drept fosta actriță „Glee”, Naya Rivera, a declarat biroul șerifului din Ventura în cadrul unei conferințe de presă.

Rivera și fiul ei au închiriat miercuri o barcă  la Lacul Piru. Copilul le-a spus salvatorilor că el și mama sa au intrat în apă să înoate, dar ea nu s-a întors pe barcă. Băiețelul a spus anchetatorilor că apoi s-a uitat înapoi și au văzut-o să dispară sub suprafața apei, a spus Ayub.

Fiul ei a fost găsit dormind în barca. În timp ce despre Naya Rivera, în vârstă de 33 de ani s-a presupus că a murit după ce a dispărut miercuri.

Cadavrul ei a fost găsit plutind în zona de nord-est a lacului, unde apa are o adâncime  între 35 și 60 de metri, după o căutare de șase zile. Ayub a spus că anchetatorii sunt „încrezători” că trupul găsit a fost Rivera, dar cadavrul este dus pentru identificare.

Ayub a spus că departamentul șerifului a fost „în contact direct” cu familia lui Rivera.

„Familia ei a fost zilnic la lac cu speranța și a comunicat cu anchetatorii noștri”, a spus Ayub.

Actrița este cea mai cunoscută pentru rolul ei de Santana Lopez în serialul Fox „Glee”. Care a câștigat rapid critici după ce a debutat în 2009. Naya apărut în aproape fiecare episod al îndrăgitei serii, care s-a încheiat în 2015.

 

Fanii și foștii colegi scriu mesaje înduioșătoare

După aflarea veștii că trupul a fost găsit fanii i-au scris mesaje în care îi mulțumeau și o lăudau pentru curajul și forța cu care a luptat pentru a-și salva fiul. Și membrii distribuției Glee, oamenii care au cunoscut-o i-au scris mesaje înduioșătoare pe rețelele de socializare.

„Cum poți să transmiți toată dragostea și respectul față de cineva într-o singură postare?” a scris Chris Colfer, care l-a jucat pe Kurt pe „Glee”. Într-o postare lungă și emoționantă el a mai adăugat „Cum puteți să rezumați un deceniu de prietenie și râs doar în cuvinte? Dacă ați fost prieten cu Naya Rivera, pur și simplu nu puteți.”

„Odihnește-te dulce, Naya”, a replicat Jane Lynch, care a interpretat-o ​​pe antrenorul Sue Sylvester în emisiune. „Ce forță ai fost. Iubire și pace pentru familia ta.”

Naya Rivera a jucat de asemenea, în sitcom-ul CBS „The Royal Family” și în filmul de comedie „The Master of Disguise”.  Cel mai recent ea a jucat în serialul de televiziune „Step Up”, bazat pe franciza filmului.