Fiul de patru ani, al actriței din Glee, Naya Rivera le-a mărturisit anchetatorilor că a înotat împreună cu mama lui. Dar că acesta nu s-a mai întors. Actrița este căutată în continuare.

Actrița Naya Rivera din Glee este căutată în continuare

În timp ce autoritățile încă o caută pe Naya Rivera,  fiul ei în vârstă de patru ani le-a mărturisit anchetatorilor ce s-a întâmplat.

Băiețelul ei a vorbit recent cu detectivi, susținând că mama sa „nu s-a mai întors” la barcă, după ce „a sărit în apă”.

Reamintim că Naya Rivera și fiul ei au plecat într-o excursie cu barca la aproximativ 20 de mile de locul unde a crescut, Valencia. Cu toate acestea, după ce a mers să înoate, actrița din serialul Glee nu a mai  revenit pe mal.

Poliția a dezvăluit că, în jurul orei 16:48, a primit un apel după ce un alt bărbat a văzut un băiețel singur. Pe o barcă aflată în derivă. Potrivit poliției, o vestă de salvare pentru adulți a fost de asemenea găsită la fața locului și pare să aparțină Nayei Rivera.

Autoritățile cred că ea s-a înecat

În timpul anchetei inițiale, fiul lui Naya, în vârstă de patru ani, a dezvăluit că mama sa a înotat împreună cu el, dar nu s-a mai întors. Purtătorul de cuvânt al biroului șerifului din Ventura, căpitanul Eric Buschow, a vorbit cu detectivii și, potrivit unui raport al Meaww, acesta a fost citat spunând:

„Aproximativ trei ore după ce au părăsit docul, un alt boater aflat pe lac a descoperit barca în derivă cu (fiul) la bord adormit. Așa că au contactat rangerii și au început o anchetă. Și am căutat în mod activ mama după acel moment. Avem atât căutări aeriene, cât și echipa noastră de scufundări. Indiciile ne fac  să credem că ea a mers la lac. În acest moment, este în continuare căutată și asta știm până acum.”

„Fiul a spus că el înotase cu mama lui și că s-a întors în barcă și mama lui nu. „Știm că (băiatul) avea o vestă de salvare s-a găsit o altă vestă de viață pentru adulți pe barcă.”

Autoritățile încă caută în lacul Piru rămășițele actriței Naya Rivera, care se presupune că s-a înecat în lac. Fosta vedetă „Glee” a fost văzută ultima dată miercuri. Atunci ea ieșise alături de fiul ei de patru ani. În ultima postare pe Twitter actrița a postat o poză cu ei doi, cu mesajul:

,,Doar noi doi”.