Nimeni nu ar fi crezut că cei doi soți vor ajunge într-un astfel de moment. În plin divorț, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au luat la bătaie. Evenimentul care a șocat opinia publică s-a lăsat cu dosare penale pentru ambii foști parteneri.

Citește și

Război în toată regula între Prodanca și Reghe! Cei doi au ajuns la Poliție, acuzându-se reciproc de agresiune

 

Ce a stat în spatele scandalului de agresiune?

Cele două vedete au apelat aseară numărul unic de urgență 112, iar ulterior au ajuns în sediul Poliției Ilfov reclamând aceeași faptă: agresiunea. După luni de zile în care nu s-au întâlnit, cei doi soți au dat nas în nas chiar acasă la Anamaria.

Laurențiu Reghecampf a fost cel care a decis se pare să ajungă la fostul lui domiciliu pentru a clarifica o situație. Tehnicianul a vrut să se asigure că fiul lui mijlociu, Bebeto, va fi prezent la botezul fratelui lui vitreg, Liam.

După un schimb de replici, lucrurile au degenerat între cei doi. Astfel, de aici până la a se ajunge la agresiune a fost doar un pas. Anamaria a dat câteva detalii tulburătoare atunci când a ieșit din sediul poliției. Impresara susține că soțul ei a fost agresiv și cu fiul lor.

Mai mult, vedeta a precizat că atât ea cât și copiii se tem acum pentru viețile lor.

Sursa foto: Instagram

Anamaria a ținut să precizeze faptul că fostul ei partener ar fi fost băut la momentul în care s-au produs aceste evenimente. Fiica Ionelei Prodan a fost de altfel nemulțumită de modul în care oamenii legii au gestionat situația.

Conform spuselor ei, polițiștii au refuzat să-i ia tehnicianului proba etilotestului.

Fosta soție a lui Reghe susține că a încercat să comunice decent cu acesta, însă nu a fost posibil.

Doresc să închidem toate procesele de dragul copilului nostru minor. Am făcut câțiva pași și a început să mă înjure.După câțiva pași a început să mă înjure, să mă amenințe cu moartea. M-a luat de gât, m-a amenințat și mi-a spus că nașul copilului lui mă va bagă în pușcărie.”,  a declarat vedeta.

Oamenii legii analizează acum care dintre soți a început disputa din care lucrurile au degenerat. Mai mult, pe numele amândurora se vor elibera ordine de protecție provizorii.