Smiley și Gina Pistol au 6 ani de relație.

Smiley  și Gina Pistol  sunt împreună de ani buni, dar nu se gândesc încă la o căsătorie. Prezentatoarea de la „Chefi la cuțite” și antrenorul de la „Vocea României” au mărturisit care este motivul pentru care aleg să nu oficializeze relația, chiar dacă au o fetiță împreună. 

Vedeta de la Antena 1 îl simpatiza, în secret, pe Smiley, dar antrenorul de la PRO TV era într-o relație serioasă cu Laura Cosoi. După ce amândoi au rămas fără sufletele pereche, întâmplarea a făcut să dea nas în nas la momentul potrivit, iar „magia” s-a produs. Astăzi, Smiley și Gina Pistol au deja șase ani de relație și o fetiță pe nume Josephine, de un an și jumătate.

CITEȘTE ȘI: Gina Pistol și Smiley, portretul familiei fericite. Cum au fost surprinși cei doi, alături de fiica lor

De ce nu se căsătoresc Gina și Smiley?

Chiar dacă sunt, deja, o familie, cei doi nu se gândesc și la nuntă. Gina Pistol este de părere că oficierea relației este doar o formalitate. Acesta pare să fie motivul pentru care iubita lui Smiley nu se grăbește să îmbrace rochia albă de mireasă.

„Noi suntem ca și căsătoriți. Când o să fie timpul potrivit. Ne este foarte bine așa cum suntem, cu acte și fără acte”, a adăugat Gina Pistol.

Sursa: Social Media

Smiley are și el, aceeași părere, și spune că, dacă va fi să fie și, totodată, vor ajunge vreodată la o altă concluzie legată de căsătorie, va face anunțul. Până atunci, se simt bine cu acest statut și sunt fericiți.

„Nu știu ce să zic (n.red.: despre nuntă). Noi ne vedem ca o familie. Căsătoria cred că este doar o formalitate pentru noi în acest moment, dar o să vă anunțăm”, a spus Smiley pentru Ego.ro.

Cum a început povestea de dragoste dintre Smiley și Gina Pistol

De ani de zile, Gina Pistol și Smiley trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar de curând au devenit și părinți. Cei doi au fost destul de reținuți și discreți în ceea ce privește relația lor, confirmând-o publicului larg după mult timp. Acum, aceștia au vorbit despre cum a început poveste lor și când au simțit primii fiori ai dragostei.

Invitați în cadrul podcast-ului de la PRO FM România, Smiley și Gina Pistol au vorbit deschis despre viața lor de cuplu. Pe lângă poveștile legate de fetița lor, cei doi au dezvăluit și felul în care a început povestea lor de dragoste. Se pare că primii fiori ai dragostei au fost simțiți în urmă cu mai mulți ani, în cadrul unui eveniment monden, iar de atunci cei doi sunt de nedezlipit.

„Gina Pistol: Eu ascultam muzica lui și îmi plăcea, dar nu l-am privit niciodată ca pe un bărbat. Ca să zic:  Mamă, ce partidă bună.». El era într-o relație. Iar pentru mine bărbații care sunt într-o relație nu există. Îl vedeam doar ca pe un artist. Și eram și eu singură și el singur (n.r. atunci când l-a văzut la eveniment) și mă uitam la el și a fost un moment în care m-am gândit: «Mamă, ce mișto e tipul ăsta.» Ai simțit?

Smiley: Ce-i drept, îmi aduc și eu aminte evenimentul. Era o chestie de revistă. În general nu prea particip la evenimentele astea, dar rar, când mai particip, se mai întâmplă chestii de-astea.

Gina Pistol: Ce de-astea? Adică ce?

Smiley: Adică mă privește lumea cu alți ochi.

Gina Pistol: Care lume, Andrei?

Smiley: Uite tu m-ai privit cu alți ochi.”

Distribuie

Sunt o persoană liniștită, sociabilă și ambițioasă. Îmi place ideea de a livra informații necunoscătorilor, ador să ascult poveștile oamenilor și să ofer ajutor atunci când mi se cere.