Celebrul cuplu se bucură din plin de momentele petrecute alături de micuța Josephine

Gina Pistol și Smiley își trăiesc povestea de iubire departe de ochii curioșilor. Cei doi au decis încă de la nașterea fiicei lor să nu îi arate micuței chipul pe rețelele de socializare. Astfel, instantaneele pe care cei doi le publică în mediu online sunt alături de Josephine, dar fără detalii.

Poza perfectă de familie

Gina Pistol și Smiley au publicat pe conturile lor de socializare o imagine alături de fiica lor. Ca un tată grijuliu, artistul este cel care o plimbă pe fiica lui cu căruciorul. Zâmbitoare, Gina îi este alături partenerului ei de viață. Fotografia alb negru întrunește toate caracteristicile unui portret de familie.

Își mai doresc un copil?

Sursa foto: Instagram

Gina Pistol și Smiley au devenit părinți în urmă cu un an și câteva luni. Cele două vedete și-au oficializat relația când Gina era deja însărcinată. Deși existau numeroase speculații cu privire la o posibilă relație între ei doi, niciunul nu a confirmat atunci acest lucru.

Cântărețul a mărturisit că partenera lui a rămas însărcinată atunci când se aștepta mai puțin. Gina știa că are anumite probleme de sănătate care ar împiedica-o să rămână gravidă. Cei doi sunt de părere că Dumnezeu a fost cel care a ales ca ei să devină părinți.

Dacă Smiley ar mai visa la un copil, Gina susține că se mulțumește doar cu fiica ei. Vedeta s-a ocupat singură de creșterea și îngrijirea micuței Josephine. Singurul sprijin pe care l-a avut întotdeauna a fost partenerul ei de viață.

Gina, pregătită să revină în fața publicului

După ce a născut, Gina a preferat să stea departe de lumina reflectoarelor. Prezentatoarea s-a dedicat întru-totul fetiței ei. Acum, aceasta este pregătită pentru  a apărea din nou în fața fanilor ei. Cel mai probabil, din toamnă, Gina se va întoarce în rolul de prezentator al emisiunii Chefi la Cuțite.

Distribuie

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.