Răzvan Fodor nu poate lipsi prea mult fără ca fanii să nu-i ducă lipsa.

Răzvan Fodor este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori de la noi. Soțul Irinei Fodor a câștigat simpatia celor de acasă odată cu participarea lui la „Asia Express”. „Fodorică”, așa cum îl alintă urmăritorii, este extrem de activ în mediul online, iar atunci când nu postează ceva, imediat i se simte lipsa.

Răzvan Fodor este un veteran al lumii mondene. La început, acesta a frânt inimile domnișoarelor cu vocea sa.  În anii 2000, acesta făcea ravagii cu trupa Krypton. Din păcate, parcursul lui în industria muzicală nu a fost unul prea lung, însă a fost de ajuns pentru a ajunge celebru. După ce a terminat cu muzica, soțul Irinei a găsit alte preocupări.

Simpaticul cântăreț s-a alăturat celor de la PRO TV și așa a ajuns să prezinte „MasterChef”. Emisiunea a fost cea care a pus prima piatră la prietenia dintre el și Bontea. Acum, cei doi sunt de nedespărțit, iar împreună au format una dintre cele mai îndrăgite pereche din „Asia Express”.

weekend. Motivul pentru care Răzvan Fodor a lipsit din online. Fanii și-au făcut zeci de scenarii
Social media

Răzvan Fodor nu a mai semnat condica pe social media

După competiția din „Asia Express”, Răzvan Fodor a revenit în atenția celor de acasă. Fanii lui au crescut considerabil ca și număr, așa că s-a văzut nevoit să îi țină mereu la curent cu ceea ce face. Vedeta nu a ratat niciun eveniment important despre care să nu le fi povestit urmăritorilor săi din online.

De o perioadă bună de timp, Răzvan s-a cam făcut nevăzut de pe Instagram. Fanii n-au înțeles ce se întâmplă cu el, așa că s-au gândit la multe scenarii. Nici soția lui, Irina nu a vorbit deloc despre acest subiect. Din fericire, prezentatorul a revenit destul de repede. Așa cum era de așteptat, primul lucru pe care l-a făcut a fost să își liniștească fanii.

Se pare că Răzvan Fodor nu a pățit nimic, ci doar simțea nevoia unei pauze de la social media.

„Sunt un pic înghesuit așa, pe final de an, dar nici nu prea îmi mai place să stau așa. După părerea mea, în perioada asta, rețelele de socializare se bagă puțin în buzunar. Îți dai drumul așa la viață, să trăiești tot ce vezi și tot ce se întâmplă în jurul tău. Asta este părerea mea, voi faceți cum vreți. Sunt bine.”

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.