Răzvan Fodor nu prea este impresionat de ceea ce aude la radio și nu se ferește să spună asta.

Înainte de a se căsători cu Irina, Răzvan Fodor făcea ravagii în rândul doamnelor și domnișoarelor. Soțul Irinei era artista și cânta piese care au ajuns imediat la inimile fanilor. A trecut mult timp de atunci și se pare că Răzvan nu are de gând să se întoarcă la acea pasiune. 

Răzvan Fodor este unul dintre cei mai simpatici prezentatori de pe micul ecran. Indiferent de formatul pe care l-a avut, acesta s-a descurcat de minune și a cucerit, fără îndoială, publicul de acasă. Cei care l-au văzut în ipostaza de prezentator, au spus că i se potrivește mănușă. Oare acesta să fie motivul pentru care a renunțat la cariera pe scenele muzicale?!

Ei bine, nu. Răzvan numește acel cochetat cu muzica o pasiune adolescentină. Pentru a-și satisface acel moft de a cânta, soțul Irinei a scos mulți bani din buzunar. Acum, s-a maturizat și susține că nu mai are vârsta necesară pentru a alerga după pasiuni. În plus, de când a cunoscut-o pe Irina, prioritățile lui s-au schimbat.

„Nu mai rezonam cu ce se cântă. Nu rezonez nici acum. Am mai avut niște încercări timide care au eșuat lamentabil. Fără să jignesc pe cineva, din tot ce aud pe radio, foarte rar, mă gădilă ceva la ureche. Mai bine n-o mai fac. Oricum nu aș avea public.”

weekend. Răzvan Fodor, mai sincer ca niciodată. De ce a renunțat soțul Irinei la muzică
social media

Ce proiecte are Răzvan Fodor

Și pentru că nu duce deloc lipsa muzicii din viața sa, Răzvan Fodor și-a găsit alte preocupări care îl împlinesc. Acesta a cochetat cu actoria, cu televiziunea și se pare că la cea din urmă a și rămas. Fodor a participat și la „Asia Express”, iar aceea a fost cea mai bună decizie pe care o putea lua. Alături de bunul lui prieten, Sorin Bontea, nu doar că s-a distrat, ci a și venit cu marele premiu acasă.

Momentan, Răzvan Fodor nu a dat nimic din casă cu privire la viitoarele lui proiecte. Totuși, un lucru este sigur. Și de acum încolo, fanii îi pot vedea tot pe micile ecrane. Indiferent de ipostaza în care va fi, soțul Irinei va da tot ce poate pentru a se ridica la nivelul așteptărilor fanilor.

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.