Înainte de a se căsători cu Irina, Răzvan Fodor făcea ravagii în rândul doamnelor și domnișoarelor. Soțul Irinei era artista și cânta piese care au ajuns imediat la inimile fanilor. A trecut mult timp de atunci și se pare că Răzvan nu are de gând să se întoarcă la acea pasiune. 

Răzvan Fodor este unul dintre cei mai simpatici prezentatori de pe micul ecran. Indiferent de formatul pe care l-a avut, acesta s-a descurcat de minune și a cucerit, fără îndoială, publicul de acasă. Cei care l-au văzut în ipostaza de prezentator, au spus că i se potrivește mănușă. Oare acesta să fie motivul pentru care a renunțat la cariera pe scenele muzicale?!

Ei bine, nu. Răzvan numește acel cochetat cu muzica o pasiune adolescentină. Pentru a-și satisface acel moft de a cânta, soțul Irinei a scos mulți bani din buzunar. Acum, s-a maturizat și susține că nu mai are vârsta necesară pentru a alerga după pasiuni. În plus, de când a cunoscut-o pe Irina, prioritățile lui s-au schimbat.

Citește și:

Descoperă importanța și protecția mărcii înregistrate

Cum Scădem Rapid Colesterolul – Cel Mai Mare Dusman al Sănătății Românului

Bana Vanga, previziuni sumbre pentru 2024! Dezastrele cu care ne-am putea confrunta în noul an

„Nu mai rezonam cu ce se cântă. Nu rezonez nici acum. Am mai avut niște încercări timide care au eșuat lamentabil. Fără să jignesc pe cineva, din tot ce aud pe radio, foarte rar, mă gădilă ceva la ureche. Mai bine n-o mai fac. Oricum nu aș avea public.”

weekend. Răzvan Fodor, mai sincer ca niciodată. De ce a renunțat soțul Irinei la muzică social media

Ce proiecte are Răzvan Fodor

Și pentru că nu duce deloc lipsa muzicii din viața sa, Răzvan Fodor și-a găsit alte preocupări care îl împlinesc. Acesta a cochetat cu actoria, cu televiziunea și se pare că la cea din urmă a și rămas. Fodor a participat și la „Asia Express”, iar aceea a fost cea mai bună decizie pe care o putea lua. Alături de bunul lui prieten, Sorin Bontea, nu doar că s-a distrat, ci a și venit cu marele premiu acasă.

Momentan, Răzvan Fodor nu a dat nimic din casă cu privire la viitoarele lui proiecte. Totuși, un lucru este sigur. Și de acum încolo, fanii îi pot vedea tot pe micile ecrane. Indiferent de ipostaza în care va fi, soțul Irinei va da tot ce poate pentru a se ridica la nivelul așteptărilor fanilor.