Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai solide cupluri din lumea mondenă.

De-a lungul timpului, relația lor a rezistat la orice, inclusiv la distanță. De când au apărut cei doi copii în viața lor, soții au început să își stabilească prioritățile diferit.

Adela Popescu și Radu Vâlcan au o relație modernă. Cei doi nu au mers deloc pe principii învechite și nu și-au trasat clar responsabilitățile. În familia lor, fiecare face ce vrea și ce simte, la momentul în care simte. Tocmai de aceea, de cele mai multe ori, principiile lor au atras și critici din partea celor mai tradiționali.

Viața cu trei copii nu este deloc una ușoară, însă Adela și Radu se descurcă de minune cu asta. Cei doi aproape că nu se plâng deloc, iar asta pentru că au știut cum să își împartă în mod egal atribuțiile. Soții au avut mereu toleranță și s-au înțeles unui pe celălalt.

Imediat după ce l-a adus pe lume pe cel de-al treilea băiețel, Adela Popescu a revenit la activitățile obișnuite. Vedeta a putut face acest lucru pentru că s-a bazat foarte mult pe ajutorul lui Radu. Vâlcan nu a fugit nicio secundă de atribuțiile unui părinte, ba chiar s-a implicat exemplar în asta. Iar exeplicația este una cât se poate de simplă.

Motivul pentru care Radu Vâlcan a ales să se implice atât de mult în creșterea copiilor

Radu Vâlcan este un soț model

În ochii lui, Adela Popescu nu este doar soția perfectă. Este și femeia eroină care l-a făcut tătic nu odată, ci de trei ori. Pentru Radu, asta contează foarte mult. Iar pentru a-i arăta aprecierea, acesta a decis să mai ia de pe capul ei din atribuții. Tocmai de aceea, fanii îl văd mai mult pe el prin preajma celor mici.

Dar asta nu înseamnă că Adela nu este trup și suflet dedicată celor trei copii ai săi. Ba chiar, de fiecare dată când le permite timpul, Radu și soția lui pleacă în câte o vacanță cu tot cu picii lor.

„Din punctul meu de vedere, pentru mine, Adela este o femeie eroină. Pentru asta, nu trebuie să o mai încarc și cu alte griji. Nu există „nu ai voie” în cuplul nostru. Fiecare face ce dorește, nu există reguli. Eu gătesc, dar fac pentru că-mi place. Părintele mai autoritar sunt eu, dar și cedez mai repede. Adela are o altă tehnică.”