Acasă la Adela și la Radu nu este totul numai lapte și miere.

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale telenovelei „Iubire și Onoare”. Între cei doi actori a fost dragoste la prima vedere, iar, de-a lungul timpului, nu au făcut decât să își consolideze relația.

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt un exemplu pentru multe familii. Soții au demonstrat că, în orice moment, utilul poate fi îmbinat cu plăcutul, mai ales dacă există comunicare și respect. Adela și Radu au împreună trei copii, dar nu au renunțat nicio secundă la carierele lor. Mereu au găsit un echilibru, chiar dacă nu au lipsit nici problemele din peisaj.

A avea trei copii nu este deloc un lucru ușor, mai ales dacă vrei să îi întregrezi în tot ceea ce faci tu. Adela și Radu aproape că nu au plecat niciodată departe de casă fără să ia copii. Vacanțele lor au fost mult mai stresante și solicitante cu cei trei băieți alături. Iar asta, a dus a într-un punct, cei doi să ajungă la terapia de cuplu.

Adela Popescu și Radu Vâlcan au apelat la terapia de cuplu. Cu ce probleme s-au confruntat cei doi
social media

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt de nedespărțit

Sinceră și transparentă, ca de obicei, Adela Popescu a povestit celor care o urmăresc un episod în care nu se aștepta că va ajunge vreodată. Și anume, cel al monotoniei în cuplu. Acest sentiment a venit de nicăieri. Adela a simțit că a obosit să mai fie prezentă în relație, dar a realizat că nu este deloc un lucru bun. Tocmai de aceea, nu s-a ferit să ceară ajutorul specialistului.

De asemenea, a recunoscut că, surprinzător sau nu, între ea și Radu au existat multe certuri de-a lungul timpului. Însă, crede că fiecare astfel de moment i-a ajutat într-un fel sau altul. În prezent, cei doi se completează mai mult ca niciodată și sunt extrem de fericiți.

„Nu aș fi crezut că asta e posibil când ai trei copii. Și nu crezi asta pentru că, de fapt, atenția ta nu mai este îndreptată către relația de cuplu, ci către copii. Însă, dacă ai răgaz să privești, poți să ai surprize. Eu nu știu dacă am simțit monotonia în cuplu, cât oboseala în cuplu. Efectiv, nu mai aveam putere să oferim bucăți din noi și celuilalt”, a declarat Adela Popescu pentru paginadepsihologie.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.