Adela Popescu se numără printre vedetele care au jonglat mereu cu diverse proiecte TV.

Soția lui Rad Vâlcan nu a luat niciodată pauză de la televiziune, cu excepția perioadei în care a fost însărcinat. Imediat după ce l-a adus pe lume pe cel de-al treilea băiețel, blondina a revenit în forță pe micile ecrane.

Adela Popescu este una dintre cele mai îndrăgite prezențe feminine din showbiz-ul autohton. Vedeta a știut să se facă plăcută din prima și nu este de mirare că producătorii o vor pe sticlă. Soția lui Radu Vâlcan a renunțat de ceva timp la actorie și pare că și-a găsit o nouă pasiune. Și anume, emisiunile matinale.

Timp de ani de zile, aceasta a fost la cârma emisiunii de pe PRO TV, „Vorbește lumea”. La început, coelgul ei a fost Gabriel Coveșanu, apoi au început să se perinde alte vedete în dreapta sa. În vară, vedata a renunțat la emisiune matinală și a spus „da” unui proiect și mai ambițios. „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” a fost o șansă de neratat și, drept dovadă, Adela a lăsat totul și a plecat cu familia și echipa de producție în jungla dominicană.

Adela Popescu, primele declarații despre revenirea la „Vorbește lumea”. „Aștept noi provocări”
Social media

Adela Popescu simte nevoia unei pauze

După ce s-au încheiat filmările la celebra emisiune, Adela Popescu a revenit în țară, însă pentru scurt timp. A urmat apoi o vacanță alături de Radu Vâlcan, tot în Thailanda. Acesta a terminat de filmat „Insula iubirii” și era și păcat să nu profite de timpul liber. Însă, după ce s-au întors și din acea vacanță, Adela Popescu tot nu a revenit la emisiunea de pe PRO TV.

Acum, după ce i-a ținut locul lui Măruță atâtea săptămâni, fanii au început să își pună o serie de întrebări. Și cum majoritatea au vrut să afle ce se va întâmpla cu „Vorbește lumea”, Adela Popescu i-a lămurit pe toți.

Deci dorința mea acum este să dorm bine, să stau pe canapea, să mă odihnesc și apoi să iau o decizie. Deci nu spun că mă întorc, nici că nu mă întorc. Cel mai probabil nu mă voi întoarce, nu știu sigur. Formula de acum este minunată, ei se înțeleg excelent și e totul perfect. Nu cred, nu știu, aștept noi provocări.”, a spus vedeta pentru Playtech.ro.