Viața cu trei copii și multe proiecte nu este deloc ușoară.

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai solide cupluri. Cei doi se iubesc de ani de zile, iar familia lor este mai unită și mai frumoasă ca niciodată. Actrița a adus pe lume trei băieției care le umplu casa cu energie, dar și care le ocupă tot timpul.

Nu este deloc ușor să fii un părinte prezent în viața copiilor tăi, mai ales atunci când ești vedetă. Asta poate confirma Adela Popescu. Vedeta aleargă de colo-colo pentru a pune la punct toate proiectele în care este implicată, dar nu uită nici de familie. Soția lui Radu face tot posibilul pentru a-i pune pe cei dragi pe primul loc și chiar reușește asta.

În toată această nebunie și solicitare profesională, Adela nu ar fi reușit dacă nu ar fi fost Radu Vâlcan lângă ea. Prezentatorul a fost principalul ei sprijin atunci când obligațiile de vedetă au chemat-o la datorie și nu numai. Când a simțit că are nevoie de un moment de respiro, Radu a preluat mereu copii, astfel că soția lui s-a bucurat de liniște.

Adela Popescu și-a neglijat viața de cuplu de dragul copiilor. Ce spune Radu Vâlcan despre asta
Social media

Adela Popescu se bazează mereu pe mama ei

Cei doi sunt printre puținii părinții care au curajul să recunoască că viața lor s-a schimbat la 180 de grade. Cei trei băieți au nevoie în permanență de prezența lor și nu numai. Asta face ca și până cea mai banală experință de cuplu să devină o adevărată aventură atunci când pleacă de acasă.

Radu Vâlcan și-a asumat faptul că atât el, cât și Adela sunt foarte atașați de cei mici. Asta face ca dorul să intervină de fiecare dată. Tocmai de aceea, în majoritatea vacanțelor în care merg, copiii sunt nelipsiți. Deși multora li se pare un stil de viață greu, cei doi l-au îmbrățișat cu mare drag și se bucură de fiecare clipă petrecută în sânul familiei.

„Am plecat la o piesă de teatru şi am rezistat fix până când a început actul doi. Ne-am înţeles din priviri şi am fugit repede înapoi acasă.

De regulă, în weekend copiii petrec mai mult timp cu mama mea. Aşa că, în ultima vreme, am reuşit să ajungem de câteva ori la teatru. Sau, pur şi simplu, la câte o masă cu prietenii noștri.”, au spus cei doi pentru viva.ro.

 

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.