Mihai Morar este unul dintre cei mai de succes oameni de radio. Acesta a reușit să-i inspire pe cei din jurul lui, dar și pe cei care îl ascultă zi de zi. Morar a ajuns un exemplu pentru mii de persoane, iar asta este meritul lui.

Mihai Morar are în spate zeci de ani de carieră. Aceasta a jonglat cu radioul și cu televiziunea, dar inima l-a îndemnat să aleagă doar pasiunea și anume, radioul. Alături de colegii lui, Morar spune „Bună dimineața!” miilor de oameni care îl ascult zi de zi. Pe lângă faptul că este o sursă de inspirație, Mihai promovează lucruri pe care mulți le-au uitat din cauza agitației zilnice.

Cei care îl urmăresc pe Mihai Morar pe social media, sigur au observat că acesta se lasă ghidat de valori solide în viață. Ba mai mult, asta încearcă să le transmită și celor trei fiice ale sale, Mara, Cezara și Roua. Mihai este un familist convins și nimeni și nimic nu este mai presus de ființele dragi lui.

Motivul pentru care Mihai Morar nu își dorește să devină milionar, deși are mulți prieteni din această categorie Instagram

Mihai Morar își găsește fericirea în familie

De-a lungul timpul, omul de radio a reușit să se distanțeze de scandaluri din media și să pună preț pe ceea ce contează cu adevărat. Pentru Mihai, lucrurile materiale nu mai reprezintă demult o prioritate. Acum, a învățat că persoanele cu care se înconjoară contribuie semnificativ la calitatea vieții sale.

Ori de câte ori a avut ocazia, Mihai Morar a încercat să le transmită fanilor lui lecții prețioase. Fie că a fost vorba de podcasturi, fie de diverse interviuri, omul de radio a subliniat, de fiecare dată, importanța factorului uman. Lui Mihai îi place să se înconjoare cu oameni de calitate și, de aici și starea lui de „biniște”, așa cum îi place să spună.

Deși are la activ zeci de proiecte, Mihai s-a implicat în toate cu sufletul. Partea materială a fost mereu o consecință, nicidecum un scop. Iar motivul este foarte simplu.

„Nu mi-am dorit să fiu milionar, nu-mi doresc nici acum. Am mulți prieteni milionari mai nefericiți decât mine. Cred că s-au dus mai des supărați la culcare decât m-am dus eu în ultimii 20 de ani.”

@doza.de.podcast #bani #5pasidebine #misiuneatiktok #fy #fyp #romania ♬ original sound – doza.de.podcast