Soția lui Mihai Morar este învățătoare și se dedică trup și suflet acestei meserii.

Mihai Morar și soția sa, Gabriela formează unul dintre cele mai solide și discrete cupluri din showbiz. Ei s-au cunoscut în 2006 când erau colegi la Radio 21 și după ce au format un cuplu, s-au căsătorit la scurt timp. Partenera sa și-a ales altă profesie, dar nimeni nu o cunoaște. 

Mihai Morar și Gabriela formează o familie frumoasă ce reprezintă un model pentru mulți urmăritori. Ei sunt părinții a trei fete, gemenele Cezara și Mara, precum și mezina Roua. Prezentatorul o ține departe de ochii lumii pe soția sa și preferă să fie cât mai discreți.

Despre prezentator știm o mulțime de lucruri, este un om de radio foarte cunoscut, a moderat emisiunea „Răi da’ buni” pe Antena Stars și se implică în multe proiecte. Soția sa a luat contact cu radioul în urmă cu mai mulți ani, apoi s-a reorientat. Gabriela Morar este învățătoare și este foarte dedicată în meseria sa.

Social media

Care este secretul căsniciei celor doi

Viața profesională a lui Mihai Morar îi ocupă tot timpul, dar a învățat cum să jongleze cu activitățile pe care le face. Indiferent cât de ocupat ar fi, își face timp pentru soție și fetițe. Pentru omul de radio familia contează cel mai sus și nu ar putea rezista fără ea.

Prezentatorul și soția sa au câteva reguli de la care nu se abat în ceea ce privește secretul căsniciei lor. Cei doi s-au căsătorit în 2006 și au înțeles că întotdeauna comunicarea este cheia. Pe lângă acest aspect, orgoliul trebuie să fie dat uitării, nu ultimul cuvânt într-o dispută te va face mai fericit, ci armonia cuplului.

„Cred că e vorba pur și simplu de comunicare și să nu îi calci niciodată orgoliul, spațiul intim celuilalt. Să îi dai atât de multă libertate încât să aibă nevoie de adevărata libertate, aceea a familiei. La început eu eram mult mai orgolios decât soția mea și mi-am dat seama că nu duce nicăieri orgoliul. Au fost câțiva ani în care eram tare pe poziții și aveam impresia că dacă eu nu sunt cel care are ultimul cuvânt înseamnă că eu sunt cel care pierde. Sunt atât de relaxat în momentul acesta, pentru că știu că am o nevastă mult mai deșteaptă decât mine emoțional și din punct de vedere al organizării unei familii, al organizării treburilor și fiecare își știe calitățile, ea nu calcă peste teritoriul meu, eu nu calc peste calitățile ei și atunci e armonie la noi.”, a mărturisit Mihai Morar în urmă cu ceva timp. 

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.