Jennifer Lopez demonstrează că orice sfârșit este, de fapt, un nou început.

Jennifer Lopez și-a speriat urmăritorii zilele astea. De la diva care posta tot ceea ce face, JLo a trecut în extrema cealaltă. Artista a șters totul de pe conturile ei de socializare și nimeni nu a înțeles nimic. Cu atât mai mult din poza neagră pe care și-a pus-o la profil. 

Jennifer Lopez știe cum să își șocheze fanii. Soția lui Ben Affleck a dispărut ca prin minune de pe social media, fix când nu se aștepta nimeni. Decizia sa a fost luată după o zi pe alta, fără nicio explicație. Zeci de milioane de fani s-au trezit că nu îi mai pot da like-uri vedetei pe Instagram, Facebook sau Twitter.

Prima dați, mulți au crezut că este vorba de o eroare, însă totul a fost cât se poate de adevărat. Este pentru prima dată când Jennifer Lopez ia o decizie atât de radicală. Artista și-a arhivat toate pozele pe care le-a postat până în prezent și nu au fost deloc puține la număr. Nici de pe Instagramul lui Ben Affleck nu s-au putut afla multe, așa că fanii nu au avut decât să aștepte.

Jennifer Lopez, punct și de la capăt

La scurt timp după ce toată lumea s-a impacientat, Jennifer Lopez a reglat situația. Așa cum se poartă în afară, diva se pare că este pregătită să înceapă o nouă etapă în cariera sa muzicală. Toate numele mari recurg la asta, așa că nici JLo nu a făcut excepție. Până și Lidia Buble a apelat la acest truc!

Acum, proaspăt întoarsă în peisajul online-ului, Jennifer Lopez a anunțat marea supriză. Diva va lansa un nou album, „This is me… Now”. Materialul vine la 20 de ani de la lansarea celui de-al treilea album al său, „This is me… Then”. Pe acel album a avut piese pentru Ben Affleck, actualul ei soț, așa că nu este imposibil ca istoria să se repete.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.