De ce a lipsit Jador de la nunta surorii lui Culiță Sterp? Fanii și-au pus această întrebare, iar mama Geta a venit cu un răspuns

Ieri, 2 septembrie, 2022, Geta Sterp și Sebastian Crăciunescu au spus marele ,,DA” în fața lui Dumnezeu și a invitaților. Evenimentul a fost unul așteptat atât de familie, cât și de fani. Sora lui Culiță Sterp s-a așezat la casa ei, iar invitați pe măsură au fost prezenți la nunta celor doi. 

Din peisaj însă a lipsit Jador, coelgul de breaslă al lui Culiță Sterp. Mama Geta a fost sufletul petrecerii, citindu-se pe chip bucuria acesteia. După ce au terminat ceremonia religioasă, mirii și restul invitaților au mers la petrecere. Mama Geta a făcut live pe TikTok și a răspuns întrebărilor pe care le primea. Cât despre absența lui Jador, aceasta a menționat că nunta este a surorii lui Culiță, în timp ce el este colegul acestuia.

Jador nu a fost invitat la nunta surorii lui Culiță Sterp. Mama Geta a explicat motivul

Geta Sterp s-a căsătorit ieri cu Sebi Crăciunescu, bărbatul alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Alături de ei au fost persoanele dragi, invitați care le-au transmis doar urări de bine.

Social media

CITEȘTE ȘI – Culiță Sterp și Daniela se pregătesc de nuntă! Artistul a probat deja costumul și este gata de marele eveniment. FOTO

În timp ce se afla la petrecerea de nuntă, mama Geta a împărtășit cu fanii din mediul online bucuria pe care o trăiește. Nu puțini au fost cei care au întrebat-o însă de absența lui Jador, iar soacra mică le-a explicat curioșilor motivul pentru care artistul nu a fost invitat.

Mama Geta a explicat că Jador este prietenul lui Culiță și de aceea nu a fost invitat. Mai mult decât atât, aceasta a menționat că l-ar fi invitat cu tot dragul, dar nici măcar nu știa ce program are acesta.

@tania_plesa1 Jador nu e prieten cu [email protected]🔥Tania🔥 @🔥Tania🔥 @🔥Tania🔥 #jador #mamageta #culitasterp #getasterp #sebi #wedding #live #moldova #chisinau #viralvideo #viralromania #taniaplesa1 #romania #2022 ♬ sonido original – 🔥Tania🔥

,,Dar Jador nu a venit?”, a fost întrebarea unui internaut.

,,Mami, Jador nu a fost invitat la nuntă, că-i nunta Getuței. Jador e prieten cu Culiță. Îl invitam cu tot dragul, dar poate el încă avea de cântat, eu de unde să știu”, a răspuns mama Geta.

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!