În ediția de luni, 22 noiembrie, a emisiunii ”Asia Express” – Drumul Împăraţilor, comediantul Cosmin Natanticu și Eliza, soția lui, au fost eliminați din competiție, după ce diamantul din cufărul lor a fost roșu. Aceștia au plecat acasă cu lacrimi în ochi, dezamăgiți că nu au mai putut continua traseul spre Ierusalim.

„Cea mai frumoasă experiență din viața mea! Mulțumesc @natanticu_cosmin @asiaexpressromania @disneysuitsme @mona.segall & colegilor noștri dragi! Vă iubim și veți rămâne mereu în inimile noastre. Știți că în afara competiției ne-am înțeles mereu foarte bine! Mulțumim @irina_fodor Mulțumim echipei din spatele acestei grandioase producții. Bravo colegilor!”, a scris Eliza pe Instagram.

Acuzații grave după eliminarea ”Natanticilor” de la ”Asia Express”

În cursa spre marele premiu au rămas surorile Buble, Cuza şi Emi, dar și cuplul Mihai şi Elwira Petre. După eliminarea lui Cosmin Natanticu și Eliza, fanii ”Asia Express” au reacționat imediat pe rețelele de socializare.

Instagrram

Dacă unele comentarii au fost răutăcioase, acuzând “favoritisme”, altele au fost de felicitare pentru cei rămași în concursul de la Antena 1. Unii fani ai emisiunii au transmis mesaje dure la adresa producătorilor ”Asia Express”.

Ultimele patru echipe care au rămas în joc au avut de executat mai multe misiuni grele, iar echipa care ajungea ultima la Irina Fodor primea una dintre cutiile cu piatra roșie sau verde.

Ce spun fanii ”Asia Express”

”Natanticii’ au fost la limită cu surorile Buble, astfel că ambele echipe au primit cutii. Din păcate, familia Natanticu a avut mai mult ghinion și a părăsit emisiunea ”Asia Express”. Ca deobicei, fanii au avut comentarii pro și contra. Dacă Cosmin și Eliza Natanticu au fost felicitați pentru prestația lor, surorile Buble au fost ‘bombardate’ cu mesaje destul de grave.

“Bublele au fost favorizate, au avut un plic sub cufăr, au ştiut ce trebuie să aleagă. Nu a fost corect”, au fost o parte dintre mesajele trimise de internauți, pe pagina de Facebook a emisiunii.

Finala ”Asia Express” va avea loc în mai puțin de două săptămâni. Telespectatorii show-ului stau cu sufletul la gură, însă în presă s-a vehiculat deja cine a câștigat competiția de la Antena1. Marea finală va avea loc duminică, 28 noiembrie, iar câștigătorii ar fi Mihai și Elwira Petre, scrie Cancan.ro.