Asia Express este de departe cel mai ambițios proiect de la noi. Nu este deloc ușor să filmezi un astfel de format cu o armată de oameni. Asia Express se filmează cu luni înainte de difuzare, iar la întoarcerea concurenților în țară deja încep curiozitățile. Nimeni nu are voie să ceva, nici măcar familiei. Cine încalcă această clauză contractuală trebuie să scoate bani frumoși din buzunare.

Asia Express, reguli dure în afara competiției

Faptul că Asia Express îi supune pe concurenți la cele mai dure probe nu mai este un secret pentru nimeni. Emisiunea și-a propus încă de la primul sezon să aducă ineditul pe micile ecrane și a reușit. Ca de fiecare dată, lumea se agită și fiecare încearcă să bănuiască echipa câștigătoare. Pâna la difuzarea marii finale, toate sunt doar niște supoziții. „Asia Express” are contracte foarte stricte și, înainte ca echipele să pornească la drum, știu foarte bine la ce se înhamă.

„Asia Express” are reguli dure. Cât plătesc concurenții care încalcă contractul? Natanticu a spus totul la „iUmor”
Playtech

Natanticu a fost invitat în cea mai recentă ediție de „iUmor”. Comediantul a fost în glumă cât trebuie să plătească dacă divulgă câștigătorul „Asia Express”. Potrivit celor de evz.ro, toți concurenții semnează un contract care conține, poate, una dintre cele mai importante clauze. Oricât de tentant ar fi, nimeni nu are voie să dea detalii de pe platourile de filmare înainte ca acestea să ajungă pe tv. Totuși, dacă prin absurd cineva face asta, sancțiunea este pe măsură. Cel sau cea care dă din casă va trebui să scoată din buzunar nici mai mult, nici mai puțin de 300.000 de euro. Asta este încă o dovadă că „Asia Express” este un proiect riguros la care sute de oameni muncesc intens sute de ore.

„Pregătirea a început când am terminat sezonul trecut; în primăvara lui 2020, înainte de primul val de pandemie. Trebuia să plecăm în America de Sud. A trebuit să renunțăm pentru că era foarte riscant. Am încercat să găsim o rută mai safe. Am început să pregătim sezonul ca rută de anul trecut. Discuțiile au evoluat: ce țări, care sunt opțiunile; ce se poate face acolo, cât de safe sunt, care sunt regulile”, a dezvăluit Robert Lionte, producător executiv „Asia Express”.