Dorian Popa a recunoscut cu sinceritate de ce nu își dorește moștenitori. 

Dorian Popa se iubește de mai bine de zece ani cu Claudia Iosif, cu cinci ani mai în vârstă decât el. Cei doi locuiesc într-o vilă luxoasă din Domnești și le merge din plin pe plan profesional. Cu toate acestea, cuplul nu se gândește să aibă și copii în viitorul apropiat. Motivul l-a dezvăluit chiar Dorin Popa. Iată ce a spus! 

De ce nu vor să devină părinți Dorian Popa și Claudia Iosif

Dorian Popa a fost invitat podcastul lui Radu Țibulcă, unde a vorbit despre probabilitatea de a avea copii în viitor. Artistul a mărturisit că este reticent atunci când vine vorba de a-și întemeia o familie cu Claudia Iosif, femeia care îi stă alături de mai bine de 10 ani. Cei doi are o relație minunată și se iubesc la fel ca-n prima zi, însă aceștia nu sunt pregătiți să devină părinți. În plus, solistul a spus că muncește foarte mult, lucru care nu i-ar permite să petreacă timp cu copilul.

„M-am gândit de foarte multe ori la copilul umanoid. Iar răspunsul cel mai franc pe care l-am găsit să-l ofer. Pentru că asta îmi doresc. Sinceritate de la mine. Încă nu mă simt pregătit.

Nu vreau să mă blameze oamenii şi le amintesc încă o dată că Dumnezeu ne învaţă să nu judecăm persoanele de lângă noi. Dar eu deocamdată mă simt bine făcând alte lucruri, muncind foarte mult, fiind conectat la ceea ce fac.

Le-am spus unor oameni apropiați care mi-au spus. Păi, da, măi, da, ai timp! Nu e adevărat. În momentul în care alergi ca nebunul cum alerg eu, nu mai ai timp să-ţi vezi copilul îndeajuns de mult. Încât el să simtă că creşte alături de tine. Iar tu să simţi că eşti un părinte pentru el. Nu! La cum muncesc eu aş putea să-mi văd copilul lunea două ore seara. Și marţea o oră, ceea ce nu mi se pare normal. Cred că încă mă simt copil”, a spus el la podcastul lui Radu Țibulcă.

foto: social media

Solistul nu vrea să se însoare cu iubita lui

Dorian Popa nu-și dorește să-și oficializeze relația din cauza faptului că nu vrea să strice tot ceea ce a construit până la acest moment în relația sa sentimentală.

„Nu avem gânduri de nuntă, pentru că stricăm frumosul pe care-l avem avem până acum. Avem aproape 11 ani de relație. E efectiv de prisos treaba cu nunta. Sunt alții cu măritiș și divorț, care n-au rezistat 11 ani.”, a declarat Dorian Popa, pentru Spectacola.

Cântărețul și Claudia s-au cunoscut în urmă cu 11 ani, pe vremea când Dorian nu era cunoscut publicului, iar veniturile sale nu erau la fel de substanțiale ca cele de acum.

„Eram doi oameni normali, care nu aveau niciun ban în buzunar sau în conturi, pentru că nu am avut noroc de la familii și a trebuit să muncim, de la salarii normale până la venituri mai consistente.”, a mărturisit Dorian Popa pentru Playtech.

Distribuie

Alina Anghel, jurnalist cu peste 8 ani de experiență. Vine în echipa substantial.ro pentru a vă pune la curent cu tot ceea ce se întâmplă în lumea mondenă și nu numai. Evenimentele la care a participat au ajutat-o să cunoască o mulțime de personaje din lumea showbizului și este gata să dea ora exactă atunci când vine vorba de știri de calitate.