Babs și Ruby se înțeleg de minune și mai mult, au și pasiuni comune.

Claudia Iosif sau Babs așa cum se autointitulează în mediul online are o relație cu Dorian Popa de mai mulți ani. Deși îi este alături trup și suflet partenerului ei, influecerița preferă viața departe de lumina reflectoarelor. Spre deosebire de iubitul ei, Claudia Iosif se axează pr propria afacere și ni este interesată deloc de aparițiile publice. Focoasa șatenă a fost văzută destul de rar la evenimente, cu atât mai puțin la tv.

Puțini știu că Babs are o prietenă bună din lumea showbiz-ului cu care adora să petreacă timp. Mai exact, iubita lui Dorian are o legătură aparte cu artista Ruby.

Cele două s-au distrat recent, în Piața Constituției

Claudia Iosif și Ruby s-au întâlnit în acest weekend. Dacă în anii trecuți cele două, alături de alte persoane publice erau pe litoral, acum au pus pe pauză distracțiile de acest gen. În timp ce la mare s-a desfășurat renumitul festival Neversea, cele două vedete au preferat să se bucure de o simplă plimbare în Piața Constituției. Babs și Ruby s-au delectat cu o înghețată și produse de patiserie, în mașină. Cele două au dat restaurantele de lux pe câteva momente de liniște în mașină.

Sursa foto: Instagram

Babs și Ruby au postat câteva imagini împreună, în care arătau că de distrează din plin.Prietenia lor nu este una întâmplătoare pentru că acestea au numeroase pasiuni comune. Ambele sunt influencerițe în mediul online. De altfel, amândouă sunt pasionate de stilul vestimentar îndrăzneț și preferă mult auriul. Mulți dintre internauți sunt de părere că cele două chiar seamănă mult la fizionomie.

Totodată, cele două influencerițe mai au un alt punct comun. Niciuna dintre ele nu se visează mireasă la altar. De altfel, Dorian a declarat același lucru despre relația cu iubita lui. Ruby a mărturisit în trecut, într-o emisiune tv că nu are ca prioritate în viață, căsătoria.

Distribuie

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.