În urmă cu ceva timp, Delia mărturisea că și-ar dori să trăiască experiențe de neuitat la Asia Express, dar se pare că s-a răzgândit între timp. Jurata de la X Factor a urmărit toate cele patru sezoane ale emisiunii de la Antena 1 și chiar s-a distrat copios în fața televizorului. Acum, însă, vedeta a dezvăluit că show-ul i-a lăsat un gust amar. 

De ce Delia nu va participa niciodată la Asia Express

Sinceră ca deobicei, Delia a mărturisit că unele momente ale ultimului sezon au făcut-o să simtă că Asia Express nu este pentru ea. Așa că mai bine merge în Asia pe banii ei, ca și turist.

Invitată la podcastul lui Codin Maticiuc, blondina a făcut praf emisiunea de la Antena 1. Ea a recunoscut, fără rețineri, de ce nu ar merge la Asia Express. Delia a precizat că ultima ediție care a oripilat-o, pur și simplu, drept urmare, și-a schimbat impresia despre acest show.

Delia Matache a declarat că urăște emisiunile în care concurenții sunt puși să se dezbrace și să-și arate intimitățile în public.

„Am văzut niște oribilități ultima dată de nu-mi venea să mă mai uit! Se frecau mamă- fiică, soț, frate cu soră, cu buretele pe spate, dezbrăcați până la brâu! Era ceva ciudat rău…un greench absolut, de nu există! Aș intra în pământ de rușine cu cadrele alea!”, a declarat Delia , în podcastul lui Codin Maticiuc, „La Mijloc”.

foto: Antena 1

Solista nu vrea sub nicio formă să mai audă de Asia Express

Cântăreața a mărturisit că nu ar merge la Asia Express, pentru a se dezbrăca pe acolo. Ea ar refuza din start să filmeze astfel de secvențe.

„Eu nu vreau să mă dezbrac! Nu-mi place să mă despoi pe acolo! Și, oricum, nu aș merge decât cu Răzvan, cu nimeni altcineva și el nu vrea! Cu gândacii nu am o problemă că eu mănânc gândaci, viermișori.

În schimb, mi-ar fi foarte frică în Africa de câini. Am o frică mare de câini, după ce m-au mușcat doi! Unul lup, atunci când eram mică, am fost la o prietenă și m-a mușcat de mână direct! Apoi un câine în Berceni. Am vrut să fac pe viteaza, că trec pe lângă el fără frică, și m-a luat de gleznă! Am făcut injecții în burtă atunci!”, a mai spus Delia.