În ce proiect incendiar se implică Lidia Buble după ce a terminat cu Asia Express

Nu a trecut mult timp de când s-a încheiat Asia Express, iar Lidia Buble este implicată într-un mare proiect. Premiera acestuia a avut loc ieri, 3 decembrie pe Youtube. Lidia Buble este într-o continuă ascensiune în carieră și nu își permite să se relaxeze prea mult timp. 

Cântăreața a lansat melodia „Extrapolăm”, care are un videoclip mai senzual. Clipul se diferențiază de ce a lansat vedeta înainte. Până în acest moment, s-au adunat aproximativ 60.000 vizualizări.

„E despre vindecări. Despre răni pe care uităm să le închidem. Despre iertare și multe amintiri. Despre doruri și suflete ce se repară… doar cu timpul. E piesa ce deschide primul meu album ce va fi lansat în primăvara”, a spus Lidia despre noul videoclip.

După încheierea „Asia Express”, foștii concurenți au fost invitați la o emisiune specială la „Chefi la cuțite”. Artista nu a dat curs invitației și nu a fost alături de foștii competitori aici.

„Nu am mers pentru că Esti nu stă în România, stă în Austria, și nu a putut să meargă și singură nu avea niciun sens. Noi două am fost mereu o echipă și mi se pare ciudat să particip singură la un show TV unde toată lumea e cu perechea. Mi-ar fi plăcut să fiu acolo, dar din păcate nu s-a putut”, a explicat Lidia Buble pentru fanii din mediul online.

Schimbări în viața amoroasă

Pe plan sentimental, Lidia nu are probleme. Este fericită alături de actorul cubanez Harlys Beccera. Recent, actorul a venit în România pentru a fi mai aproape de iubita sa.

„Sunt fericită pentru mine. Da, chiar sunt fericită și sunt foarte împlinită pe toate planurile. Simt că mi-a pus Dumnezeu mâna în cap. Da, sunt fericită, și mă bucur că se vede asta. Eu cred că fiecare om merită să fie fericit şi vă doresc să fiţi măcar la fel de fericiţi cum sunt eu. Sunt norocoasă. Pentru mine nu există actori, cântăreți, vedete, nevedete”, a spus cântăreața.

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.