Deaa și Dinu Maxer au divorțat după 15 ani de mariaj.

Deaa și Dinu Maxer au format unul dintre cele mai solide cupluri din lumea mondenă. Vorbim la trecut pentru că, recent, cei doi au anunțat că divorțează. Deea și Dinu Maxer au ales să meargă pe drumuri separte, în ciuda faptului că au doi copii.

Deea și Dinu Maxer i-au luat pe toți prin surprindere atunci când au decis să divorțeze. În interiorul relației, cei doi au simțit că lucrurile nu mai sunt deloc ca la început. Deși, Deea a vorbit recent despre nuntă și era mereu cu zâmbetul pe buze, mariajul ei se îndrepta către divorț. Atât ea, cât și Dinu și-au asumat decizia și au tratat totul cu maturitate.

Artiștii au ajuns la concluzia că nu se mai potrivesc, iar Dinu a fost cel care a expus motivele pentru care au făcut acest pas. Fără să se ferească, aceasta a recunoscut că acum, mai mult ca niciodată, diferența de vârstă a început să se simtă. Între el și Deea sunt 15 ani diferență și, chiar dacă sunt împreună de la 15 ani ai ei, relația nu mai funcționa ca la început.

Motivul pentru care Deea Maxer și-a cumpărat apartament în același bloc cu fostul soț
Social media

Deea și Dinu Maxer dau dovadă de foarte multă maturitate

Dinu a mai povestit că au început să fie prezente, destul de des, certurile la ei în cuplu. Cei doi se contraziceau pe orice temă, oricât de mică sau nesemnificativă ar fi fost. Însă, de dragul copiilor, Deea și fostul ei soț nu au vrut ca ruptura să fie una bruscă.

Tocmai de aceea, artista și-a cumpărat un apartament în același bloc cu Dinu. El stă la etajul 5, iar ea la 2. Băiețelul, Andreas a decis singur să rămână cu tatăl lui, iar fetița a plecat cu mama sa. Pentru ca cei mici să nu simtă ruptura, cei doi foști soți au decis să numească locuințele lor „casa băieților” și „casa fetelor”.

„Ea a cumpărat un apartament în același bloc și pe aceeași scară cu mine. Noi am gândit totul pentru copii. Copiii nu au resimțit această ruptură. Maysa vine în fiecare seară când sunt acasă să ne jucăm. Ea nu a resimțit”, a povestit Dinu.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.