Anunțul șoc al separării a fost făcut în urmă cu puțin timp chiar de către cei doi foști parteneri

Încă un divorț neașteptat a fost anunțat în showbiz-ul românesc. Doi parteneri în căsnicie, dar și pe scenă au ales să își separe drumurile. Deea și Dinu Maxer au dat vestea care a șocat pe toată lumea prin intermediul rețelelor de socializare.

Deea și Dinu Maxer au pus capăt căsniciei

După aproape două decenii de iubire, Deea și Dinu Maxer au ajuns într-un punct în care nimeni nu se aștepta vreodată să îi vadă. Asta pentru că cei doi pozau în imaginea cuplului, dar și a familiei perfecte. Cu toate acestea se pare că neînțelegerile ar fi apărut între ei, motiv pentru care au decis de comun acord să pună punct mariajului.

Pe rețelele de socializare, Deea și Dinu Maxer au postat același mesaj.

Am decis să ne încheiem căsătoria după 18 ani de relație plini de iubire, fidelitate, respect și muncă depusă cot la cot în tot ceea ce am construit!”, au scris cei doi pe Instagram.

Se pare că în spatele acestui mesaj ar sta de fapt Deea, el fiind ulterior distribuit și de fostul ei partener.

Ne suntem recunoscători pentru această călătorie în care am fost pe rând, piloți! Mulțumesc, Dinu Maxer!Voi ne știți viața, ca pe o carte deschisă, fiind mereu în atenția voastră și înconjurați de apreciere și admirație. Pentru toate acestea vrem să vă mulțumim și totodată ne dorim să respectați acest moment din viață noastră.„, a adăugat vedeta în postarea din mediul online.

Legat de acest moment de cumpănă, Deea a specificat că atât ea cât și Dinu Maxer își doresc discreție și liniște.

Ne dorim discreție, liniște și pace pentru fiecare dintre noi și cel mai important, pentru copiii noștri. Fiți blânzi! Dumnezeu știe drumul fiecăruia! Mulțumim, Deea și Dinu Maxer”, a încheiat artista mesajul.

Cum era de așteptat, cei doi artiști s-au trezit cu o avalanșă de comentarii după anunțul făcut. Astfel, fanii au reacționat, mulți dintre ei încurajându-i pe cei doi foști parteneri să își mai dea o șansă. În toamna anului trecut, Deea și Dinu au recunoscut că au trecut prin momente de impas în căsnicie. Fidelitatea a fost însă punctul cheie al succesului acesteia, mărturisea la vremea respectivă Dinu Maxer.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.