În ultima perioadă, Cristina Cioran a trecut printr-o serie importantă de schimbări. Vedeta s-a retras din lumina reflectoarelor și s-a dedicat vieții de familie. Aceasta are o fetiță superbă pentru care este în stare să renunțe la orice, inclusiv la dietele pe care le ține până acum.

Cristina Cioran și-a dorit de foarte mult timp să experimenteze rolul de mămică. Totul s-a întâmplat la momentul potrivit, iar în urmă cu câteva luni, a venit pe lume fiica ei. Vedeta este topită după cea mică și este dispusă să facă orice pentru ea.

Odată cu apariția celei mici în viața ei, Kiki, așa cum o alintă prietenii, a trebuit să facă anumite schimbări. Unele au venit de la sine, altele au trebuit să și le impună chiar ea. Așa cum era de așteptat, fiica ei ocupă primul loc pe lista priorităților.

Vedeta a trecut prin momente grele cu fiica sa, încă din primele zile de la naștere. Cristina a stat cu cea mică mai mult prin spital, dar acum totul este bine. Cristina și-a propus să petreacă tot timpul din lume cu fiica ei, chiar dacă asta înseamnă că va trebui să se pună pe locul doi, aproape de fiecare dată.

Motivul pentru care Cristina Cioran s-a neglijat în ultima perioadă. Câte kilograme cântărește vedeta acum Instagram

Cristina Cioran a născut prematur

Cristina nu este deloc deranjată de faptul că toata atenția și tot timpul ei este îndreptat către fiica sa. După naștere, aceasta a renunțat la a se mai preocupa de silueta ei, dar nu îi pare rău. Știe că orice sacrificiu pe care îl face este pentru fiica sa, iar asta o mulțumește cel mai mult.

În prezent, Kiki încă nu a reușit să scape chiar de toate kilogramele pe care le-a acumulat în timpul sarcinii. Vedeta știe că o așteaptă un drum destul de lung, dar nu are de gând să se dea bătută. Nici nu va face o prioritate din asta, mai ales că preferă să se bucure de fiecare secundă petrecută alături de prințesa ei.

„Recunosc! M-am neglijat, nu m-a interesat absolut nimic în legătură cu mine. M-a interesat doar în legătură cu ea, cu creșterea ei. Să fie ea bine, să fie sănătoasă, pentru că odată ce-am născut-o prematur, totul depindea să fie sănătoasă.”

@flory_floo #PleaseDontCall #foryou ♬ suono originale – Vaida-Florentina