Cum a reușit Cristina Cioran să scape de kilogramele în plus

De aproximativ un an, Cristina Cioran este o mămică fericită și împlinită. Vedeta se bucură din plin de micuța sa și îi acordă toată atenția. După naștere, Cristina Cioran nu s-a preocupat de kilogramele în plus acumulate, însă de ceva timp le-a declarat război. Vedeta este la dietă și deja a reușit să slăbească mult.

Cristina Cioran vrea să revină la forma de dinainte de sarcină, așa că s-a apucat de treabă. De ceva timp vedeta ține o dietă specială și deja a reușit să slăbească șapte kilograme. Acum, își dorește să mai scape de încă trei kilograme și se va declara mulțumită. Pentru a scăpa de problemele de greutate, vedeta a apelat la o dietă în care mese ele sunt mai mult lichide. Vedeta le-a povestit internauților cum a reușit, dar și ce produse a folosit.

„Am dat jos 7 kg și sunt fericită! Mai am 3 kg de dat jos, nu mă las! Hai să vă spun cum am reușit. Doamna doctor mi-a povestit despre aceasta dieta și cum vă spuneam ca nu am avut prea multă grijă de mine în ultimul timp, s-a legat perfect!

De ce am ales să merg pe aceasta dietă? Pentru că sunt puturoasă și nedisciplinată! Pentru că sunt mesele pregătite. Pentru că nu trebuie să cântăresc, scad, adun. Șunt leneșă și nu sunt sigura pe mine cu o halcă de carne în față.

Da! Ai mesele la plic! Cât de bine! Scoți shakerul, pui apă, amesteci și bei! Ai și mese calde pe care ori le încălzești la microunde ori pe foc. Ai de ales din o grămada de sortimente de supe și băuturi dulci. Te ajută să nu îți fie foame. Te ajută să arzi kilogramele. Ai 6 mese pe zi și 800 de kcal în total pentru o zi. Crede-mă, te saturi!”, a scris Cristina Cioran, în mediul online.

Cristina Cioran a câștigat lupta cu kilogramele în plus de după sarcină! Cât a reușit să slăvească vedeta
Instagram

Cristina Cioran, pregătită pentru încă un copil

Cristina Cioran și Alex Dobrescu sunt în culmea fericirii de când fetița lor a venit pe lume. Chiar dacă nașterea a fost una cu probleme, totul a mers bine până la final, iar acum cei doi se bucură de viața de părinți. Aceștia au mare grijă de micuța Ema, dar și de Noel, băiețelul lui Alex, dintr-o relație anterioară.

Cu doi copii în casă, care se înțeleg foarte bine, Cristina Cioran și Alex Dobrescu se gândesc să devină, din nou, părinți. Recent, vedeta a declarat că nu ar spune nu unei noi sarcini și că este pregătită pentru acest pas.

„Noel o cunoaşte şi o iubeşte foarte mult. Dacă ar fi să vină, să vină oricând! (n.r. un alt copil) Noi ne-am dorit fetiţă şi am ştiut că va fi fetiţă! Era clar, nu ştiu de ce. Are grijă de ea. E foarte prezent şi iubăreţ de felul lui. Când el se joacă pe playstation, se uită şi Ema la el.  Ne-am dorit să fim părinţi relaxaţi şi, cumva, ne-a ieşit. Nu intrăm uşor în panică, dar şi când intrăm…”, a declarat Cristina Cioran, potrivit okmagazine.ro.

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.