Andra preferă să păstreze o limită a decenței în fața fanilor.

Andra este una dintre veteranele industriei muzicale. Artista muncește de mică pentru cariera, dar și pentru imaginea sa. De-a lungul timpului, aceasta a stat cât mai departe de scandaluri și a vrut ca fanii să o aprecieze pentru segmentul profesional. Deși drumul ei nu a fost deloc unul ușor, a meritat fiecare efort.

Andra este apreciată de milioane de fani care îi știu fiecare piesă, vers cu vers. Artista este copleșită de iubirea celor din jur și vrea să se ridice mereu la nivelul așteptărilor. Vedeta este o profesionistă atunci când vine vorba de carieră și nu își permite să nu facă vreo greșeală.

Andra se numără printre puținele vedete care au realizat că statutul de persoană publică vine la pachet și cu anumite responsabilități. Și anume, acelea de a avea mereu o imagine „curată” și de a nu da curs comentariilor negativă fără un motiv anume.

Motivul pentru care Andra refuză să apară în public în costum de baie
Social media

Andra este greu de convins

Cei care o urmăresc pe Andra știu foarte bine că vedeta adoră să petreacă fiecare vacanță cu familia. Deși a bifat câteva escapade și la mare, vedeta nu are nicio poză în costum de baie. În ultima perioadă, jurata „Românii au talent” arată mai bine ca niciodată și a depus eforturi pentru a-și recăpăta silueta. Chiar și așa, se pare că noile dimensiuni tot nu o conving să se afișeze în costum de baie.

„În costum de baie nu am fotografii. Nu îmi fac. Nu îmi face plăcere sa mă pozez în costum de baie. Cred că lucrurile astea sunt mult prea intime! Nu ştiu cum o să gândesc peste un an, dar acum nu îmi place”, a spus Andra într-un interviu mai vechi.

Chiar dacă nu își face astfel de poze, vedeta continuă să aibă grijă de ea și să fie într-o formă de zile mari. Ba mai mult, a descoperit că stilul de viață sănătos i se potrivește de minune.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.