Anamaria Prodan a aflat pe propria piele că în viață nu contează cantitatea, ci calitatea.

Anamaria Prodan nu a dus niciodată lipsă de nimic. Chiar dacă s-a născut într-o familie potentă din punct de vedere financiar, vedeta nu s-a culcat pe o ureche. A muncit din greu, iar acum a ajuns una dintre cele mai bune impresare din lumea fotbalului. În ciuda faptului că o cunoaște o mulțime de lume, Anamaria nu se poate lăuda cu prea mulți prieteni.

Anamaria Prodan este învățată să muncească pentru a avea succes. Sexy impresara a reușit să se afirme într-o lume dominată de bărbați, chiar dacă nu i-a fost deloc ușor. Acum, la apogeul carierei sale, vedeta a conștientizat că ea este singura persoană căreia ar trebui să-i mulțumească. Ba chiar, uneori, crede că succesul este și motivul pentru care nu se poate lăuda cu prea mulți prieteni.

Fosta parteneră a lui Laurențiu Reghecampf are foarte puține persoane pe care le poate considera prietene bune. Iar asta datorită faptului că a început să pună mai mult accent pe calitate, decât pe cantitate. Aneimaria nu îi pare rău că își poate număra prietenii pe degetele de la o mână, ci, din contră.

weekend. Motivul pentru care Anamaria Prodan are puțini prieteni. „Îmi ajung degetele de la o mână să-i număr”
social media

Anamaria Prodan face diferența între amici și prieteni

Anamaria este focusată pe cariera sa, iar cele mai recente evenimente au ajutat-o să își dea seama cine merită și cine nu merită atenția ei. Până acum, familia este pe primul loc pentru ea și nu are de gând să se dezică de la această regulă nescrisă. Anamaria a învățat să prețuiască persoanele din viața ei, dar nu mai întâi de a se gândi ce este cel mai important pentru ea.

După ce a divorțat de fostul ei soț, vedeta a ajuns la concluzia că nimic nu este pentru totdeauna și că oamenii vin și pleacă din viața ei. Tocmai de aceea, nu se ferește să recunoască că nu stă extraordinar la capitolul prieteni. În schimb, pe aceia, puțini pe care îi are, știe că se poate baza oricând.

„Am foarte, foarte puțini prieteni. Cred că-mi ajung degetele de la o mână să-i număr. Am amici, cu droaia, dar prieteni am foarte puțini.”

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.