„El e prea mic să gândească, să-și dea seama. Se bucură că își vinde familia și apare pe prima pagină.”

Anul trecut, Anamaria Prodan îl acuza pe fostul soț de furt. Așa că nu a stat mult pe gânduri și i-a făcut o plângere penală. Acum, oamenii legii au clasat dosarul, declarându-l pe Laurențiu Reghecampf nevinovat. Decizia a nemulțumit-o pe impresară, care a avut o nouă reacție acidă la adresa antrenorului.

În luna decembrie a anului trecut, Anamaria Prodan ajunge în fața oamenilor legii și reclama faptul că fostul partener i-ar fi furat mai multe bunuri. Mai exact, Laurențiu Reghecampf era acuzat că a furat două ceasuri de lux, de 157.000 de euro și 75.952 euro, dar și mai multe bijuterii în valoare de peste 400.000 de euro. Pe lângă toate acestea, antrenorul ar mai fi sustras din conturile familiei și o sumă importantă de bani.

Acum, la aproape un an, oamenii legii au rezolvat cazul, iar Laurențiu Reghecampf a fost declarat nevinovat. Deznodământul a nemulțumit-o pe impresară, care a avut o reacție acidă. Acesta îl acuză pe fostul soț că își vinde familia și se bucură de popularitatea căpătată în urma scandalului.

„Nu mă interesează. Sunt la partidul pe care îl conduc, nu mai am timp de prostiile lui. Eu sunt Anamaria Prodan, avocații mei vorbesc în instanță. El e prea mic să gândească, să-și dea seama. Se bucură că își vinde familia și apare pe prima pagină. Cât despre bunuri, legea din România spune că ai jumătate din tot ceea ce se face în timpul căsniciei. E greu pentru astfel de oameni care nu au Dumnezeu să înțeleagă. E greu pentru cei ce au făcut școala pe scări să înțeleagă că, în timpul căsniciei, tot ceea ce se agonisește se împarte jumate-jumate.

Nici nu mai contează, să țină ceasurile și, la vremea potrivită, va înapoia copiilor lui jumătate din ceea ce a furat. Reghe a dovedit, de-a lungul timpului, că nu are minte. E greu să înțelegi unele lucruri. Acum îl folosesc toți. Așa a fost el mereu. Dacă nu existam, azi nu auzeai de el, căci îl îngropau cei ce-l folosesc și se distrează pe seama lui. Este jenant că își pune furturile pe prima pagină.”, a declarat Anamaria Prodan, potrivit playtech.ro.

Anamaria Prodan, un nou atac la adresa lui Regeh! Prima reacție după ce instanța a decis în defavoarea sa
Instagram

Laurențiu Reghecampf, prima reacție după divorț

Recent, au apărut informații potrivit cărora divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-a finalizat. Deși impresara susține că lucrurile încă nu s-a terminat, antrenorul o contrazice, declarând că povestea a luat sfârșit. Acesta a făcut primele mărturisiri după finalizarea divorțului și se declară împlinit.

„Consider că decizia instanței este bine-venită. În contextul în care, în ultimele luni, s-a creat atâta tapaj în spațiul public cu privire la acest divorț. Nu a fost opțiunea mea ca procesul să aibă o asemenea durată. Dar, până la urmă, s-a încheiat și această epopee. În principiu, niciun divorț nu este de dorit. Dar, atunci când nu mai există cale de comunicare, este singura soluție.

De altfel, sper ca și doamna Anamaria Prodan să înțeleagă că, prin această hotărâre, s-a pus capăt oricărei divergențe. Instanța s-a pronunțat asupra tuturor aspectelor, cu maximă chibzuință. Așa încât nu cred că mai există niciun alt aspect interpretabil”, a declarat Laurențiu Reghecampf, potrivit cancan.ro.

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.