Alexia Eram a făcut împrumut în bancă pentru a-și cumpăra apartament.

Alexiei Eram nu i-ar plăcea să prezinte știrile precum face mama sa, Andreea Esca. Tinerei i-ar plăcea să lucreze în televiziune, dar pe partea de divertisment.

Andreea Esca are doi copii, Alexia Eram și Aris Melkior. Fiul vedetei studiază în Barcelona, iar fiica ei abia ce a terminat studiile în Anglia. Alexia își dorește să lucreze în televiziune, dar nu să prezinte știrile. Ea deja activează în domeniul online și are o mulțime de fani.

CITEȘTE ȘI: Alexia Eram trăiește pe picior mare. Din ce face bani fiica Andreei Esca, în afară de online și cum și-a permis un apartament în Dubai

„Cu siguranță nu o să prezint știrile, mi se pare prea serios, dar o emisiune de divertisment cred că mi-ar plăcea”, a spus Alexia Eram, potrivit ego.ro. „Nu. Este prea serios. Cred că trebuie să ai o imagine prea serioasă, iar acest lucru este prea greu pentru mine. Aș face ceva mai în partea de divertisment”, a răspuns fiica Andreei Esca atunci când a fost întrebată dacă i-ar plăcea să prezinte știrile.

Alexia Eram se independentă financiar

Alexia Eram, deși are doar 22 ani, a făcut credit la bancă pentru a-și cumpăra un apartament cu trei camere în București. Fiica Andreei Esca își plătește singură ratele din banii pe care îi câștigă din online.

Sursa: Arhivă presă

„Am rată la casă. Eu o plătesc. Cine să o plătească?! Nu este un stres. E mai mult o responsabilitate de când am terminat facultatea și de când mi-am început activitatea în online”, a spus fiica prezentatoarei de la PRO TV.

Alexia Eram locuiește singură în apartamentul de lux

Alexia Eram nu s-a pierdut în online, ci și-a menținut traiectoria și a oferit mereu un content de calitate. Asta s-a tradus prin multe reclame și proiecte care i-au adus sume considerabile de bani. Deși nu și-a înfrantat niciun moft, Alexia a și economisit bani pentru locuința mult dorită.

La 22 de ani, fiica Andreei Esca se poate lăuda că este proprietara unui apartament de lux situat într-o zonă bună a Capitalei. Alexia Eram a recunoscut că o mare parte din banii investiți au fost ai ei, dar a apelat și la părinți și la bancă. Conform celor de la Fanatik.ro, pentru apartamentul de lux, Alexia a scos din buzunar 200.000 de euro.

Influencera a muncit foarte mult după achiziționarea apartamentului. Aceasta a simțit nevoia să își pună amprenta asupra fiecărui lucru. Alexia Eram nu s-a lăsat până când locuința ei nu a arătat așa cum și-a dorit. Mulți se așteptau ca aceasta să se mute împreună cu iubitului ei, Mario Fresh. Se pare că cei doi au decis că, momentan, cel mai bine pentru relația lor este să stea fiecare la casa lui.

Distribuie

Sunt o persoană liniștită, sociabilă și ambițioasă. Îmi place ideea de a livra informații necunoscătorilor, ador să ascult poveștile oamenilor și să ofer ajutor atunci când mi se cere.