Alexia Eram este activă de mai bine de cinci ani în mediul online.

Alexia Eram poate fi un exemplu pentru adolescenții care o urmăresc în online și nu numai. Deși ar fi putut alege varianta ușoară, fiica Andreei Esca a dorit să muncească pentru tot ceea ce are. În prezent, Alexia este una dintre cele mai de succes influencere, iar viitorul sună foarte bine pentru ea. 

Alexia Eram a moștenit ambiția de la mama ei și spiritul de afaceri de la tatăl ei. Influencera își rotunjește zilnic conturile și nu este de mirare că are deja două proprietăți pe numele ei. Alexia și-a cumpărat anul trecut primul ei apartament în București pe care l-a renovat după bunul plac.

Începutul de an i-a mai adăugat Alexiei în portofoliu o proprietate, de data asta, în Dubai. Fiica Andreei Esca a cumpărat totul cu banii jos, bani pe care chiar ea i-a căștigat de-a lungul timpului. Deși mulți sunt tentați să creadă că Alexia face bani doar din Instagram, realitatea este asta.

Alexia Eram trăiește pe picior mare. Din ce face bani fiica Andreei Esca, în afară de online și cum și-a permis un apartament în Dubai
Instagram

Alexia Eram, pe urmele tatălui său

Fiica Andreei Esca muncește din greu pentru fiecare bănuț care îi intră în conturi. Nu multă lume știe că Alexia Eram are propria ei firmă de consultanță în domeniul relațiilor publice. Potrivit fanatik.ro, Margot Production a avut în 2021 o cifră de afaceri de 180.000 de euro.

Alexia Eram a preferat să fie singura care se ocupă de acest domeniu, astfel că nu are niciun angajat la firmă. Iubita lui Mario Fresh muncește de dimineața până seară, dar merită orice efort. Alexia câștigă 8.000 de euro pe lună, dar are și perioade bune în care campanii plătite îi rotunjesc considerabil veniturile.

De-a lungul timpului, Alexia a muncit din greu la imaginea sa de vedetă. Tânăra și-a dorit foarte mult să scape de eticheta „fiica Andreei Esca” și a vrut să își contureze propria imagine. Având în vedere că cele mai mari brand-uri „se bat” pe ea, iubita lui Mario Fresh poate spune că a reușit tot ce și-a propus.

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.