Unii clienți au avut parte de momente mai puțin așteptate, chiar în supermarket.

Să mergi la cumpărături poate fi activitate care îți poate da bătăi de cap, mai ales în contextul în care alimentele au ajuns să fie mult mai scumpe. Însă, pe lângă acest motiv de îngrijorare, unii clienți au avut parte și de momente demne de comedii, așa cum se poate vedea în videoclipul de mai jos. 

Ce au pățit mai mulți clienți, atunci când erau la cumpărături

De curând, pe TikTok, a devenit viral un videoclip care surprinde mai multe faze comice prin care au trecut unii clienți.

Primele secvențe îl înfățișează pe un bărbat, care încearcă să ia o sticlă de pe raft. Doar că, din neatenție, ajunge să dea jos raftul, iar sticlele încep să cadă, rând pe rând.

Nu este singurul care a trecut printr-un moment cel puțin comic într-un supermarket. Și un alt bărbat a avut parte de o „experiență” asemănătoare, doar că la raionul de băuturi alcoolice.

Încercând să ridice o cutie în care se aflau mai multe sticle, bărbatul ajunge să „dărâme” și restul cutiilor. Sticlele se sparg în doar câteva secunde, iar sentimentul de frustrare este vizibil pe chipul său.

@failusa102 #fy#foryou #funny #fail ♬ Bad Day – Daniel Powter

( CITEȘTE ȘI: Multe supermarketuri folosesc aceste tehnici pentru a ne face să cheltuim mai mult. Despre ce este vorba

Astfel de faze comice nu au avut loc doar în supermarketuri, ci și în casă sau pe stradă. În această situație se regăsește și un bărbat, care încearcă să mute dintr-un loc în altul mai multe cofraje cu ouă. Într-un moment de neatenție, se împiedică, moment în care scapă cofrajele și ajunge să cadă.

Într-o situație amuzantă s-a aflat și un alt bărbat, care dădea zăpada din curtea casei. Într-un moment de „extra putere”, ajunge să rupă lopata cu care încerca să dea la o parte zăpada.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.