Răspunsul unui tânăr a stârnit hohotele de râs ale internauților.

Cu toții știm că perioada din școală sau liceu nu este tocmai plăcută, mai ales dacă materiile sunt dificile. Cu toate acestea, un tânăr pare să fie excepția de la această regulă. De curând, în mediul online a devenit viral un videoclip în care un elev își exprimă opinia cu privire la o disciplină pe care mulți dintre noi nu am avut-o la suflet, mai exact matematica. 

Matematica, pe primul loc, dar limba română…pe ultimul

Probabil, vă veți întreba de ce spunem una ca asta. Ei bine, un tânăr a devenit viral pe TikTok, după ce a încurcat puțin…limba română.

Mai exact, elevul a fost întrebat de un reporter, dornic de a afla cât mai multe, care este materia sa preferată, la școală. Extrem de sincer, acesta a mărturisit că îi place matematica, iar chimia nu este deloc printre disciplinele favorite.

Dialogul a întrebat cu o altă curiozitate adresată tânărului de Răzvan Anghelescu, cel care colindă țara în lung și-n lat. Întrebat care este motivul pentru care preferă matematica, elevul a spus că îi „place” numerele, în loc de îi ,,plac”.

( CITEȘTE ȘI: Leșini de râs! Ce a răspuns un bărbat, atunci când a fost întrebat cu ce se ocupă matematica. VIDEO )

@geo.dbr #2022 #Fy #I #❤️ #Romania #🤣🤣🤣 #5pasidebine ♬ sunet original – George

Un astfel de videoclip nu avea cum să treacă neobservat. Mai mulți dintre internauți au ajuns la concluzia că matematica se află printre preferințele tânărului, dar nu la fel se poate spune și despre limba română, având în vedere gafa făcută.

Comentariile amuzante nu au întârziat să apară, mulți dintre internauți amuzându-se copios pe seama greșelii tânărului.

Reporter: Care e materia ta preferată de la școală? Ce îți place la școală?

Tânăr: Păi, mie îmi place mai mult…am avut anul trecut media la matematică 9,75 și chimia 7, 75, cam așa. Deci, pe locul 1 e matematica. 

Reporter: De ce îți place matematica?

Tânăr: Îmi place numerele. Să le adun, să le împart, să le…foarte mișto. 

Share.

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.