Un bărbat de la țară a devenit viral pe TikTok, după ce a fost pus în încurcătură de o întrebare aparent simplă.

O veche vorbă spune că românul iese din orice situație și se dovedește cât se poate de inventiv. Ei bine, așa s-a întâmplat și în cazul unui om simplu de la țară, care nu a ezitat să îi amuze copios pe internauți. Nu, nu este vorba de vreun show de stand-up comedy, ci despre răspunsul la o întrebare ce are legătură cu matematica. Ce-i drept, răspunsul bărbatului a devenit viral și a stârnit hohote de râs. 

Ce a răspuns un om simplu la întrebarea „Ce studiază matematica?

Cu siguranță, matematica nu a fost preferata multor oameni, pe băncile școlii. În această situație se află și bărbatul surprins în videoclipul de mai jos, care încearcă să nu dea rău în fața camerelor. Inițial, reporterul îl întrebă cu ce se ocupă matematica, iar ulterior dialogul se întreabă și către obiectul de studiu al aritmeticii și geometriei.

Pe lângă gafa pe care a făcut-o încă din primele replici, bărbatul a confundat geometria cu geografia, spunând că pe vremea lui profesorii îi arătau țările din lume. Ca să dreagă busuiocul, omul simplu și-a amintit că el desena triunghiuri la ora de matematică.

@geo.dbr #2022 #Fy #I #❤️ #Romania #🤣🤣🤣 #foryourpage #foryou #pentrutine #trending #💯 #tiktok #HolidayModeActivated #goviral ♬ sunet original – George

Reporter: V-a plăcut vreodată matematica?

Bărbat: Poftim?

Reporter: Matematica v-a plăcut vreodată?

Bărbat: Vrei să mergeți până la mine acasă și să îți arăt acum, ce am eu acasă? Diplome și alea? Eu am 43 de ani, fac 44

Reporter: Deci v-a plăcut sau nu matematica?

Bărbat: Ba da.

Reporter: Cu ce se ocupă matematica?

Bărbat: Matematica…Păi care matematică? Aritmetica ai vrut să zici? 

Reporter: Matematica vă întreb…

Bărbat: Păi aritmetica era când eram eu la școală. 

Reporter: Care e diferența dintre matematică și aritmetica?

Bărbat: Tot aia e. E un pic așa…cum era și geometria.

Reporter: Ce este geometria? Ați ajuns la geometrie. Cu ce se ocupă geometria?

Bărbat: Păi faci pe acolo, îți arată o…

Reporter: Ce îți arată?

Bărbat: O țară. 

Reporter: Nu, dar cu ce se ocupă geometria. Dumneavoastră ce făceați la ora de geometrie? 

Bărbat: Păi ce să fac, desenăm pe un din ală mișto. Desenez…fac triunghiuri isoscel, dreptunghiuri. 

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.