Fosta concurentă de la Asia Express, Alina Ceușan are doar motive de bucurie! Vedeta a născut în decursul zilei de ieri, devenind mămică pentru prima oară.

Alina Ceușan a adus pe lume noaptea trecută un băiețel frumos și sănătos. Se pare că micuțul s-a lăsat destul de mult așteptat. Părinții lui au avut șansa să îl țină pentru prima oară în brațe abia în jurul orei 4 dimineața, după ce mama lui a trecut printr-un travaliu lung, de 12 ore.

Faptul că între Alina Ceușan și Carmen Grebenișan există o strânsă legătură de prietenie nu mai este un secret pentru nimeni. Cele două au făcut echipă în cadrul emisiunii Asia Express, însă prietenia lor a continuat chiar și după ce competiția s-a încheiat.

Sunt alături una de cealaltă în cele mai fericite momente din viața lor, așadar este clar că misiunea de a dezvălui lumii că Alina a născut i-a revenit lui Carmen. Vedeta nu s-a putut abține însă să nu-și împărtășească uimirea cu urmăritorii săi. Se pare că abia acum ea a reușit să realizeze cu adevărat faptul că viețile lor se schimbă, iar ele devin mature și responsabile.

”Alina naște în seara asta, pentru mine e ceva inexplicabil. Prietena mea cea mai bună să aibă încă un om în casă. S-a trecut la un total altă treaptă în viață, abia aștept să îl văd”, a declarat Carmen.

Alina Ceușan trăiește o poveste de dragoste ca-n basme alături de Raul Tișa

Momentul mult așteptat a sosit! Alina Ceușan a devenit mămică

Cei doi și-au început relația în urmă cu 4 ani de zile, însă au hotărât să-și unească destinele oficial abia în anul 2019.

De fiecare dată când a discutat despre iubitul său, Alina a avut doar cuvinte de laudă la adresa acestuia. Se pare că Raul reușește în fiecare zi să-i facă viața mai frumoasă, încurajând-o chiar și în carieră.

„Raul este foarte înțelegător știe ce implică meseria de blogger, sunt plecată mult de acasă, călătoresc mult. Mă înțelege din toate punctele de vedere. De multe ori e și el alături de mine, i-am spus și eu asta”a declarat Alina.