Alina Ceușan a spus zilele trecute faptul că este însărcinată, iar fanii ei s-au bucurat că artista a decis să facă asta. Mai mult de atât, femeile care o urmăresc pe Alina își doreau să le vorbească despre sarcina ei. Anunțul cel mare a fost făcut recent pe pagina sa de Instagram, însoțit și de câteva imagini. În plus, zilele acestea vedeta le-a dezvăluit fanelor sale și ziua în care va naște.

Alina Ceușan a spus că va da naștere copilului pe data de 14 septembrie. Se pare că vedeta se află în 24-a săptămână de sarcină. Ceea ce nu a dezăluit blondina este sexul copilului, chiar dacă fanii au fost curioși. Cel mai probabil, anunțul va fi făcut în viitorul apropiat. Copilul a venit în viața lor, atunci când se așteptau mai puțin, dar s-au bucurat extrem de tare la aflarea veștii.

Cum și-a anunțat Alina fanii?

Alina Ceușan a avut un mod inedit de a-și anunța fanii de mare bucurie din viața ei. Nimeni nu s-ar fi așteptat la asta, dar acum deja burtica Alinei a început să crească. Este extre de fericită, iar asta se vede în toate imaginile postate în ultima vreme în mediul online. Vedeta pur și simplu radiază de fericire, iar recent a sărbătorit și ziua soțului său.

“Ai venit în viața mea ca o mașină sport: gălăgioasă și rapidă, dansând pe stradă într-o noapte călduroasă de vară. M-ai învățat ce sunt viața, iubirea, credința, respectul și apoi cum să fur lumina reflectoarelor, cum să deschid o bere cu bricheta, cum să repar bateria mașinii, să îmi plătesc facturile, să mă îndepărtez când trebuie, să îmi asum riscuri, să omor cu bunătate. Acum șapte ani, ai venit în viața mea și n-ai plecat niciodată. Astăzi, este din nou prima zi. Cu dragoste, A”, a fost mesajul plin de emoție transmis de Alina Ceușan în mediul online.