Cu ocazia zilei sale de naștere, Andreea Mantea a răspuns la câteva întrebări cu și despre viața sa personală, chiar în emisiunea matrimonială „Casa iubirii” prezentată de ea.

CITEȘTE ȘI – Ce spune Andreea Mantea prezentatoarea emisiunii „Casa iubirii” despre posibilitatea de a deveni mireasă. Va îmbrăca vedeta rochia de mireasă în această viață?

Una din întrebări făcea referire la cât de fericită este amfitrioana show-ului în acest punct al vieții sale. Ei bine, chiar dacă nu are un iubit, Andreea mărturisește că este cât se poate de fericită. Le-a spus și concurenților ce anume a făcut pentru a simți că este împlinită cu adevărat.

Andreea Mantea: „Acum am ajuns să mă iubesc eu pe mine”

https://www.tiktok.com/@casaiubiriiromania/video/7145749574026595589?_r=1&_t=8Vs9H0zgzFl&is_from_webapp=v1&item_id=7145749574026595589

Andreea a învățat să se iubească! Acest lucru nu a putut decât să îi aducă doar lucruri bune în viața sa. De altfel, același sfat le-a dat și concurenților din emisiunea prezentată de ea: să se iubească și să se respecte cât pot ei de mult.

„Eu sunt foarte fericită! Consider că în acest punct al vieții mele sunt împlinită cu adevărat. Abia acum! Dar știi de ce? Acum am ajuns să mă iubesc eu pe mine. Iubiți-vă, respectați-vă, țineți la voi, apreciați-vă pe voi și o să vă simțiți tare bine.”a declarat Andreea Mantea în cadrul emisiunii pe care o prezintă la Kanal D

Tot în emisiunea „Casa iubirii”, Andreea Mantea a mărturisit că ultimul iubit din viața sa a fost și cel pe care l-a iubit cel mai mult. Însă, pe cât a fost iubirea de mare, pe atât de dezamăgită a fost.

„Pe cât mult am fost îndrăgostită de el și pe cât de mult l-am iubit, pe atât de mult mi-a făcut rău și m-a făcut să sufăr. De aceea a fost ultimul. Dar da, cred că de el am fost cea mai îndrăgostită.” a mai spus vedeta în emisiunea moderată de ea