Află care este părerea Andreei Mantea în acest cu privire la căsătorie și la îmbrăcarea rochiei de mireasă.

Andreea Mantea se poate mândri cu o carieră de succes, însă nu același lucru l-ar putea spune și despre viața sa sentimentală. Până la acest moment, vedeta nu și-a găsit un partener cu care să-și unească destinele și cu care să-și întemeieze o familie.

Andreea Mantea mărturisește că nu va îmbrăca rochia de mireasă de acum înainte, având în vedere că până la vârsta de 35 de ani nu a reușit să facă marele pas în viața sa.

„Dacă nu mi s-a întâmplat până la vârsta asta..”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de AndreeaMantea (@andreeamantea)

„Nu! Vorbesc din punctul meu de vedere, dacă nu faci pasul acesta cu cine trebuie și cu cine merită, nu o mai faci. Preferi să te întâlnești cu persoana respectivă în altă viață. Dacă nu mi s-a întâmplat până la vârsta asta și dacă n-am făcut pasul acesta până acum…” a declarat Andreea Mantea

În același timp, vedeta este de părere că odată cu înaintarea în vârstă este deja un lucru rușinos să te căsătorești. Cu toate că nu este căsătorită, Andreea se declară o persoană fericită și împlinită. Această este de părere că, în momentul în care un om este împlinit nu mai are nevoie de nimeni și nimic altceva.

„De la o vârstă încolo, deja e rușinos să te măriți. Consider că sunt extrem de fericită și de împlinită. Un om, când ajunge să fie împlinit, nu-i mai lipsește nimic. Și, atunci, nu mai are nevoie de nimeni.

Orice ar veni în plus în viața lui, ar deranja echilibrul balanței care există. În viață, trebuie să avem un echilibru în toate. Ori, eu dacă sunt împlinită, nu pot să fiu „mega’ împlinită. Sau „foarte’ împlinită. O să fie un dezechilibru și nu îmi place.” a declarat Andreea Mantea pentru Click.

Distribuie

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.