La finalul anului trecut, actrița Anca Pandrea a fost diagnosticată cu coronavirus, dar se confruntă și cu alte probleme de sănătate, precum insuficiență cardiacă pulmonară de gradul trei, coagularea sângelui și gastrită. Din păcate, aceasta a leșinat de mai multe ori pe stradă, iar în prezent se află la pat. 

Anca Pandrea are probleme de sănătate

Anca Pandrea a dezvăluit că este sub tratament medical, după ce a căzut de mai multe ori, în casă și chiar pe stradă.

„Abia îmi revenisem, iar acum sunt din nou la pat. Nu prea am fost cuminte, am ieșit cam dezbrăcată prin curte și bucătărie, și am răcit din nou. Am frisoane, transpir, nu mă simt bine deloc”, a declarat actrița pentru Impact.ro.

De asemenea, Anca Pandrea se teme și pentru facturile imense la utilități. Ea a mărturisit că nu-și va permite să le plătească, ținând cont că are o pensie mică. Deși a locuit mai bine de 20 ani cu Iurie Darie, Anca Pandrea nu s-a ales cu nimic după moartea lui. Toate bunurile și drepturile de autor ale acestuia au revenit nepotului actorului, mai precis fiului lui Ducu Darie.

„Am centrală proprie. Mi-e teamă de cât vor veni lumina, gazele… Pensia nu-mi va ajunge să le plătesc”, a mai spus actrița.

Drepturile de autor ajung acum la nepotul lui, fiul lui Ducu. Eu nu am cerut nimic, nu am făcut niciun demers în acest sens”, a adăugat Anca Pandrea.

Cui va lăsa toate bunurile sale

În urmă cu ceva timp, actrița de teatru și televiziune dezvăluia că va lăsa toate bunurile Siminei, finuței sale.

„Pe lumea cealaltă nu voi lua nimic cu mine si am vorbit cu Iura inca de acum trei ani sa ii lasam casa si tot ce am strans intr-o viata finutei noastre, Simina. Mi-am scris deja testamentul si urmeaza sa merg la un notar sa il inregistrez. Părintii Siminei au tot amanat momentul, dar vreau sa fiu sigură că nu mor înainte de a-i lasa casa finutei noastre.

Vreau sa ramana toate tablourile cu Iura si toate icoanele pe pereti, ca acum. Plus ca imi doresc ca Simina sa se ocupe de toate ritualurile crestine pentru Iura si pentru mine. Eu si Iura ne-am dorit foarte mult un copil, dar, din pacate, Dumnezeu nu ne-a dat”, a declarat Anca Pandrea, potrivit ring.ro.