Momente dure pentru Anca Pandrea, soția lui Iurie Darie

Cu toate că au trecut mulți ani de la moartea actorului, Anca Pandrea nu a trecut peste cumplitul eveniment, această refuzând să iasă din casă, refuzând să aibe viața socială de altă dată, din când în când mai merge la prieteni foarte apropiați.

Se pare că deși au trecut anii, această merge în fiecare an în data de 14 martie, ziua de naștere a lui Iurie Darie, cu un tort pe care aceasta îl împarte oamenilordin cimitr.

Anul trecut s-au împlinit 7 ani de la moartea actorului, iar aceasta și-a adus aminte de momentele trăite cu acesta, spunând că pizza italiană era preferata sotului său, așadar a ales că la parastasul acestuia să comande pizza, renunțând la tradiționala masă de pomenire. „Lui îi plăceau ouăle umplute, peştele marinat cu ceapă, măsline şi cartofi, friptură de porc, friptură de pui, salată de boeuf, fasolea bătută şi, mai ales, mâncarea de gutui şi de prune.I le-am făcut în fiecare an. De această dată, i-am spus că n-o să i le mai fac, că s-o fi plictisit de ele. Cu o noapte înainte, m-am uitat în ochii lui, în fotografia prin care vorbesc cu el, şi l-am anunţat că i-am comandat pizza italienească, care îi plăcea. Mental, am simţit că mi-a spus da”.

Lasă un răspuns

Vești bune pentru tinerii fermieri! Când se depun proiectele pentru cei 50.000 de euro

O celebră femeie de la noi a ajuns de urgență la spital! I-au explodat silicoanele