Cătălin Bordea a avut parte de o mare surpriză.

Cătălin Bordea este pe val mai mult ca niciodată. Comediantul a ieșit din zona lui de confort odată cu participarea lui la „America Express”. Competiția a fost una extrem de provocatoare pentru el, dar marea lui pasiune a rămas tot comedia.

Cătălin Bordea este unul dintre cei mai cunoscuți comedianți de la noi din țară. De-a lungul timpului, acesta s-a împărțit între viața de pe scenă și cea de pe micul ecran. De când s-a întors din „America Express”, proiectele au venit pe bandă rulantă pentru el. Nici bine nu s-a întors în țară, că a și ocupat un scaun e jurat la „iUmor”.

De când este la masa juraților împreună cu bunul lui prieten, Nelu Cortea, Bordea se distrează de fiecare dată la filmări. Așa cum era de așteptat, prin fața lui au trecut zeci de concurenți, care mai de care mai amuzanți. Și, cum lumea este mică, la un moment dat, în fața sa s-a prezentat unul dintre angajații lui. Evident, Cătălin nu l-a recunoscut din prima.

Moment stânjenitor pentru Cătălin Bordea. Comediantul nu și-a recunoscut angajatul pe scena „iUmor”
Social media

Cătălin Bordea, un șef „model”

Concurentul vorbea în limba engleză. Lui Bordea i s-a părut fața cunoscută, dar nu a fost sigur pe ceea ce vede. Apoi, după ce acesta a povestit unde lucrează și anume, la un club de comedie, lui Bordea i s-a aprins beculețul. Nelu Cortea a fost primul care l-a recunoscut și i-a spus colegul său cine este. Cătălin s-a rușinat foarte tare, dar s-a dus imediat pe scenă.

Juratul l-a îmbrățișat pe angajatul lui și i-a spus că-i mărește și salariu. Acum, dacă se va ține sau nu de cuvânt, rămâne de văzut. În schimb, s-a bucurat foarte mult de faptul că angajatul lui a avut curaj să vină pe scena „iUmor”. Ba mai mult, crede că majoritatea glumelor, dar și setea de comedie a prins-o chiar de la club.

 

@iumorromania #iumor #antena1 ♬ sunet original – iUmor.Romania

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.