Mituri care ar trebui desființate despre alcool. Uite ce trebuie să știi!

De fiecare dată când mergi la o petrecere ai tendința să te ferești de alcool? Crezi că dacă te apuci să consumi ceva băuturi alcoolice o să îți fie rău? Nu știi cum să faci față mahmurelii? Cercetătorii au descoperit câteva mituri despre alcool care te vor face să vezi lucrurile altfel.

Cafeaua ar trebui să te trezească după o beție

Alcoolul este eliminat din corp doar cu ajutorul urinei sau pur și simplu cu ajutorul respiratului. Cafeaua, dușul rece, voma sau sportul nu ajută organismul cu absolut nimic. Alcoolul din sânge se elimină în funcție de cantitatea consumată sau în funcție de persoană.

Alcoolul nu ar trebui văzut ca un drog

Alcoolul este la fel de periculos ca substanțele halucinogene. O mulțime de accidente și nenorociri au loc tocmai din cauza consumului de alcool. Este dovedit științific că alcoolul este cauza multor decese, ba chiar mai mulți oameni mor de la alcool decât de cancer.

alcool

Tinerii consumă mai mult alcool decât adulții

Nimic mai neadevărat. În ultimii ani, persoanele sub 18 ani consumă băuturi alcoolice de mult mai puține ori decât adulții. De cele mai multe ori, la petreceri, cei care consumă alcool în cantități mari sunt chiar adulții. Aceștia consideră că au o rezistență sporită și că nu vor fi afectați de efectele negative ale băuturii.

Poți să bei  chiar dacă te afli sub tratament

Cât se poate de fals! Dacă tratamentul pe care îl urmați este destul de puternic și mai adăugați și alcool, atunci sunteți într-un mare pericol. Vă puteți pierde conștiința și luciditatea gândurilor. Uneori se poate ajunge și la deces.

Cei mai sensibili patru nativi ai zodiacului! Tu ești pe listă?

Maia Morgenstern a fost amendată de către un polițist în trafic