Cât de des avem grijp de tenul nostru? Mulți dintre noi nu au timp să meargă regulat la spa, care contribuie în a ne scăpa total sau măcar parțial de stres. Toată lumea adoră răsfățul și din fericire, pentru aceia cu mai puțin timp liber, există numeroase tratamente faciale cu care să te răsfeți acasă.

Iată tot ce trebuie să faci pentru a avea un ten luminos

Din rutina îngrijirii tenului tău nu trebuie să lipsească exfolierea. Pe parcursul zilei, tenul tău poate căpăta treptat un aspect tern și lipsit de strălucire. Așadar, cu ajutorul exfolianților, prin mișcări circulare, vei reuși să îndepărtezi celulele de piele moartă regăsite în stratul superior al tenului tău.

Desigur, acest tratament nu trebuie aplicat mult prea des. Este posibil să-ți sensibilizeze tenul, însă, dacă-l aplici prea rar, produsele tale de îngrijire nu își vor face efectul la capacitate maximă. Încearcă să găsești un echilibru și nu uita ca după exfoliere să îți hidratezi tenul, iar astfel pielea ta te va iubi.

Tratamente pentru un tenul tău să fie mai luminos

Nu ezita să încerci aceste tratamente, să te bucuri de beneficiile lor și să te relaxezi din când în când. Aceste ritualuri de înfrumusețare vor fi bine primite de organismul tău.

Ceva atât de simplu precum un masaj facial poate face uneori minuni pentru tenul tău. Acesta va îmbunătăți circulația sanguină și va reduce tensiunea de la nivelul feței. Cum procedezi? Aplică câteva picături de ulei facial și prin mișcări circulare, masează tâmplele, coboară spre pomeți, apoi în jurul nasului și pe bărbie. Vei simți îndată cât de relaxant este.

Un alt tratament recomandat este masca facială. Caută formula potrivită pentru tipul tău de piele (ten gras, ten uscat etc). Aplică apoi masca pentru 15 minute pentru a avea parte de relaxarea supremă.